(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme järjestelmäasiantuntijaa DNA:n tietohallinto ja IT -yksikön toimisto-IT-osastolle Helsinkiin.

Järjestelmäsiantuntijana pääasiallisia tehtäviäsi ovat Microsoft Front End admin-tehtävät sekä IT-laitehankintojen ja SAAS-palveluiden vastuuhenkilönä toimiminen. Toteutat Toimisto-IT palveluita talon linjausten mukaisesti hyvällä palveluasenteella laajassa, koko maan kattavassa ympäristössä. Toimit osana asiantuntijaryhmää yhteistyössä liiketoimintojen ja talon sisäisten asiantuntijaryhmien sekä ulkoisten ohjelmistotoimittajien ja alihankkijoiden kanssa.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Olemme Great Place to Work, tuotamme Pohjoismaiden parhaita digitaalisia palveluita sekä olemme rohkeita menestyksekkään liiketoiminnan ja asiakkaillemme inspiroivamman, tuottavamman ja viihdyttävämmän arjen mahdollistajia. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja kuntosalista kiipeilykerhoon ja meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeintä. Saat mutkattomasti työskennellä siellä missä työ sitä vaatii, mutta viihtyisä ja moderni kotikonttorisi DNA Talo sijaitsee Helsingin Käpylässä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisosaamista seuraavilta alueilta: Microsoft Active Directory sekä siihen liittyvät palvelut, tiedostojakopalvelu, klusterointi, System Center Configuration Management (mm. työasemaohjelmistojen paketointi), Microsoft Windows 10 troubleshooting, mobiililaitteet ja alustat (Android, iOS), OS X/MacOS.

Hakijoilta odotamme tietoteknistä koulutusta (AMK-insinööri/tradenomi) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi tarpeen on suomen kielen lisäksi hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävä edellyttää läpäistyä turvallisuusselvitystä.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon pystyvä, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Olet palveluhenkinen ja toimit rakentavassa yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa, sovituissa linjauksissa pitäytyen ja muut ihmiset huomioiden. Pidät sen minkä lupaat. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, osaat reagoida lyhyelläkin varoitusajalla, organisoida ja priorisoida omaa työtäsi. Jaksat keskittyä myös rutiininomaisiin tehtäviin ja olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan alasi jatkuvaa kehitystä. Olethan myös hakemamme hyvä työkaveri.


Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Esko Uusitalo, 044 044 4778 arkisin klo 18-19 välillä.

Haluatko viedä osaamisesi seuraavalle tasolle ja liittyä dnalaisten huippuammattilaisten joukkoon? Mikäli vastasit kyllä, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 18.2.2018.