(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

HAEMME TYÖYHTEISÖÖMME JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA !

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä on asiantuntijatehtävä, jossa vastataan käytännön tasolla siitä, että Valtorin IAM- järjestelmien palvelutavoitteet saavutetaan laadukkaasti. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta identiteetinhallintaan liittyvistä asiantuntijatehtävistä, olet esimerkiksi ylläpitänyt käyttäjätietokantoja tai käyttövaltuushallinnan sovelluksia. Käyttövaltuushallinnan prosessien tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta tarvittaessa saat perehdytystä asiaan.

Osallistut myös uusien toiminnollisuuksien kehittämiseen ja suunnitteluun tiiviissä yhteistyössä tuotepäällikön ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Asiantuntijan tulee kyetä ohjaamaan muita mahdollisia toteuttajaosapuolia teknisissä toteutustehtävissä siten, että tuloksena on määrittelyiden mukainen ratkaisu aikataulujen puitteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja tiimityö-, vuorovaikutus- sekä dokumentointitaitoja. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä dokumentoimaan ne. Arvostamme myös jatkuvien palveluiden toimintamallien ja menetelmien, kuten ITIL:n tuntemista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- Aloitteellista, aktiivista ja päämäärätietoista asennetta
- Kykyä tarttua toimeen ja saada asioita itsenäisesti aikaiseksi
- Dokumentointi- ja määrittelytaitoa
- Kykyä nähdä palvelu ja sen merkitys asiakkaan näkökulmasta
- Hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua sekä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa
- Kokemusta jostain käyttövaltuushallintaan tai käyttäjätietokantoihin liittyvästä sovelluksesta
- Perustiedot ja osaaminen palvelimista, käyttöjärjestelmistä, tietokannoista ja tietoliikenteestä

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on huhtikuu tai sopimuksen mukaan.Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 28.2.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-67-2018).

Lisätietoja:  Ryhmäpäällikkö Eero Haukilampi p. 050 5763 679 tai
tuotepäällikkö Tomi Näränen p. 050 308 1872.