(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, yrityspalvelut / IT- infra operointi
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsimme IT- infra operointi tiimiimme työkaveriksi

Järjestelmäasiantuntijaa

Pääasiallinen tehtäväsi on ISP- palveluiden ylläpito ja kehitystyö. Järjestelmäasiantuntijana vastaat palvelinympäristöjen asennuksesta ja ylläpidosta. Tehtävässä vastaat verkon palveluiden laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä tekniikan eri osastojen kanssa.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana tekniikan yrityspalveluiden IT- infra operointi osastoa.

Millaista henkilöä etsimme? Odotamme sinulta tietoliikennealan koulutusta tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista sekä muutaman vuoden kokemusta tietoliikennealan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa Linux, Apache, PHP ja Postfix osaamista. Lisäksi VMware ja tietoliikenne ovat osa päivittäistä tekemistä. Ohjelmointi ja skriptaustaidot katsotaan eduksi. Teknisen osaamisen lisäksi Englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme DNA Talosta Käpylästä ja Lahdesta.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 31.7.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa  22.7- 31.7 osastopäällikkö antti.tuomaala@dna.fi, puh. 044 721 2846

Haastattelut pidetään elokuussa, aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.