(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija ylläpitoon ja pienkehitykseen, Suomen Turvaposti
Suomen Turvaposti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2018

Suomen Turvaposti Oy:n salaava sähköposti (Turvaposti.fi) turvaa suomalaisten organisaatioiden (yritykset, julkishallinto, kolmas sektori) tiedonsiirron luottamuksellisuutta. Salauspalvelumme perustuvat omiin patentoituihin menetelmiin. EU:n tietosuoja-asetuksen vauhdittamana kasvamme nopeasti ja kannattavasti. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. virkistyssetelit ja kuukausittainen hieronta työajalla. Toimistomme sijaitsee Espoon Innopolissa.

Etsimme Suomen Turvapostin pieneen, mutta kasvavaan tiimiin järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään Linux-pohjaisen järjestelmän ylläpidon ja pienkehityksen parissa. Järjestelmä on yrityksen itse rakentama ja sitä on kehitetty jo yli 10 vuotta. Järjestelmä onkin vakaa ja kehitystyö on enimmäkseen valmiin järjestelmän räätälöintiä muuttuviin asiakastarpeisiin. Erityisellä painoarvolla toiminnassa on tietoturva, sillä se on edellytys yrityksen liiketoiminnalle. Tietoturva tulee olemaan osa myös omaa arkeasi ja työsi aikana pääset suorittamaan CISSP-sertifikaatin.

Tässä roolissa toivoisimme sinulta löytyvän seuraavanlaista teknistä osaamista.

  • Debian-pohjaisen Linux-ympäristön ylläpito.

  • Palvelinohjelmistojen tuntemus

  • Kiinnostus ja perusosaaminen LAMP-pohjaisesta web-kehityksestä.

Tämän lisäksi arvostamme mikäli sinulta löytyy:

  • Luontaista kiinnostusta tietoturvaan, erityisesti web- ja sähköpostiympäristöissä.

  • Rauhallinen ja tasapainoinen perusluonne sekä harkitseva ja analyyttinen päätöksentekotapa.

  • Riittävät sosiaaliset taidot sekä kyky ja halu toimia satunnaisissa asiakasrajapintatilanteissa.

Osaamisen olet voinut hankkia joko koulun, työelämän tai harrastuneisuuden kautta. Tämä on mahdollisuutesi päästä mielenkiintoiselle uralle tietoturva-alalla ja mukaan Suomen Turvapostin yhteisöön. Työ käynnistyy 10kk mittaisella ajalla, jonka työskentelet Barona IT:n palveluksessa. Tämän jakson jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua Suomen Turvapostille jatkuvaan työsuhteeseen.

Aloitamme haastattelut välittömästi hakuajalla ja henkilövalinta tehdään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työt voi aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Valitulle henkilölle tulemme teettämään Supon turvallisuusselvityksen sekä tarkistamaan luottotiedot. Lisätietoja antaa Senior Consultant Juha Kuuttinen (juha.kuuttinen@barona.fi, 0503550700)