(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija verkosto-omaisuuden hallintaan
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa me Carunalla haluamme, että meillä on miljoona tyytyväistä asiakasta. Tule järjestelmäasiantuntijaksi Sähköverkot-yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme Trimble NIS -verkkotietojärjestelmän asiantuntijaa verkko-omaisuus- ja mallinnustiimiin. Tiimimme vastaa siitä, että asiakkaidemme sähkönjakelu on turvattu pitkälle tulevaisuuteen.

Verkkotietojärjestelmän asiantuntijana koulutat järjestelmän käyttöä sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille, vastaat järjestelmän päivittäisestä ylläpidosta ja operatiivisen organisaation käyttäjätuesta. Tämän lisäksi vastuullesi kuuluvat olennaisena osana verkkotietojärjestelmässä sekä verkkoyhtiön operatiivisissa tehtävissä hyödynnettäviin kartta-, paikka- ja rakennustietoihin liittyvien aineistojen ylläpitoon ja hyödyntämiseen liittyvät tehtävät. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset myös osallistumaan verkkotietojärjestelmän kehitystyöhön ja erilaisiin sähköverkko-omaisuudenhallintaan liittyviin analysointitehtäviin. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen tehtävän sisältö voi painottua enemmän verkkotietojärjestelmän ylläpito- ja kehitystehtäviin tai verkkotiedon hallintaan sekä laadunvarmistukseen.

Tarjoamme

Järjestelmäasiantuntijalle tarjoamme mahdollisuuden kehittää verkkotietojärjestelmiin, verkosto-omaisuudenhallintaan sekä sähköverkkoyhtiön operatiiviseen toimintaan liittyvää osaamista yhdessä asiantuntevien ja tiimihenkisten työkavereiden kanssa.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan ylempi korkeakoulututkinto ja aikaisempien työtehtävien kautta hankittua tehtävään soveltuvaa osaamista verkkotietojärjestelmistä, mieluiten Trimble NIS-järjestelmästä. Onnistumistasi tukee, jos sinulla on kokemusta infrastruktuuriliiketoiminnan, esimerkiksi sähköverkkojen, omaisuudenhallinnasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, avoimuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksesi luetaan myös Oracle-tietokantojen ja paikkatietoaineistojen tuntemus sekä hyvä englannin kielen taito.

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 31.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa verkko-omaisuus- ja mallinnustiimin vetäjä Jarmo Saarinen jarmo.saarinen@caruna.fi tai p. 040 532 2293.