(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, verkkototeutukset ja Linux-ympäristöt
LUT-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

LUT-yliopiston tietohallinto tuottaa ja toimittaa henkilökunnan ja opiskelijoiden tarvitsemat tietotekniset palvelut, huolehtien niiden toimivuudesta, tietoturvallisuudesta sekä käyttötuesta.

Haemme tietohallintoon langalliset ja langattomat verkkototeutukset sekä Linux-ympäristöt sujuvasti hallitsevaa

Järjestelmäasiantuntijaa

Taustapalveluja tuottavan tiimin jäsenenä keskityt yliopiston verkko- ja Linux-palvelinympäristöjen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tetojärjestelmäprojekteissa toimit Trailblazer-hengessä oman vastuualueesi tinkimättömänä asiantuntijana. Työskentelet tiimissä aktiivisesti, vastuuntuntoisesti ja yhteistyökykyisesti. Asenteesi on kehittämislähtöinen ja ratkaisukeskeinen.

Olet tottunut työskentelemään lähiverkkojen, etäyhteyksien, reitityksen, hallintaympäristöjen ja Linuxin parissa. Ratkot ongelmia analyyttisesti eikä isojenkaan kokonaisuuksien hahmottaminen tuota ongelmia. Koulutuksesi ja työkokemuksesi antavat vankan pohjan työstä suoriutumiseen, mutta olet myös valmis kehittämään osaamistasi.

Mikäli tunnistat edellä olevasta itsesi, voit olla etsimämme henkilö! Tartu rohkeasti haasteeseen! Työskentelypaikkanasi on Lappeenrannan yliopistokampus, etätyömahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Ilpo Olkkonen, puh. 040 065 8289, ilpo.olkkonen@lut.fi ja tietohallintojohtaja Antti Sirviö, puh. 040 582 0878, antti.sirvio@lut.fi.

Lähetä hakemuksesi käyttäen sähköistä hakulomaketta viimeistään 13.11.2018.