(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (Vedenalaiset järjestelmät), Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Merijärjestelmät -toimialan asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta – tule meille

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI 

vedenalaisten järjestelmien pariin Turun Pansioon. Järjestelmäasiantuntijana toimit vedenalaisten järjestelmien teknisenä asiantuntijana kaluston elinjaksonhallintaan liittyvissä tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu myös järjestelmien kunnossapitotehtävät sekä kunnossapitotehtävien koordinointi ja ohjeistaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman ryhmäsi, kunnossapidon, asiakkaiden ja laitevalmistajien kanssa. 


Olisitko etsimämme henkilö? 

Tehtävässä menestymistä tukee teknisen alan koulutustausta (esim. elektroniikan, tietoliikennetekniikan tai automaatiotekniikan insinööri/muu vastaava tutkinto) sekä aikaisempi työkokemus kunnossapidon parista. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (mm. SAP & M-files) on eduksi. 

Toivomme sinulta hyvien tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä sinulta löytyy uteliaisuutta uuden oppimiseen, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka on halukas sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti.

Tehtävässä toimiminen edellyttää ajokortin lisäksi matkustusvalmiutta Suomessa. Työssä pääset hyödyntämään myös englannin kielen taitoasi, esimerkiksi tehdessäsi yhteistyötä kansainvälisten laitevalmistajien kanssa.


Millogilla töissä?

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Tarjoamme kokemusta, jota et muualta saa! 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen & lisätiedot

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Mika Uskilta, puh. 040 315 7932 ja järjestelmäasiantuntija Esa Terhokoskelta, puh. 040 315 7925. 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 20.9.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/     


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi