(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija Vantaalle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Haemme nyt

Järjestelmäasiantuntijaa tietohallintoon Vantaalle

Järjestelmäasiantuntijana vastaat SAP-järjestelmän teknisestä pääkäyttäjyydestä, aluksi nykyisen pääkäyttäjän rinnalla ja myöhemmin itsenäisesti. Arella otetaan syksyn aikana käyttöön kenttähuollon Salesforce-järjestelmä, jossa voit mahdollisesti myöhemmin toimia pääkäyttäjänä. Käytännön tasolla päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. järjestelmien sekä niiden liittymien toimivuuden valvonta ja konfigurointi, virhetilojen selvittäminen ja korjaaminen sekä ratkaisujen etsiminen Aren sisäisille käyttäjille. Käyttäjä- ja käyttöoikeuksien hallintaan liittyvät asiat ovat myös pöydälläsi usein. Tehtävään kuuluu lisäksi kehitysvastuuta, ja pääset mukaan esim. dashboardien ja raportoinnin kehitykseen sekä uusien järjestelmien käyttöönottoihin tulevaisuudessa. Yksin ei tarvitse onnistua, tarjolla on esimiehesi ja 10 henkilön tietohallintotiimin tuki ja perehdytystä alkuun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (yliopisto tai AMK)
- aikaisempaa muutaman vuoden työkokemusta ERP-järjestelmien ja niiden datan asiantuntijana
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ja hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua
- järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- omatoimisuutta ja hyviä yhteistyökyky- ja tiimitaitoja

Eduksesi katsomme ymmärryksen SAP:sta, Salesforcesta, järjestelmäintegraatioista tai SQL:stä sekä ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen asiantuntija- tai kehitysroolissa omien toiveidesi ja vahvuuksiesi mukaan,
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Mikko Särkkä, puh. 040 300 5068, tai sähköpostilla mikko.sarkka@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 1.9.2019 mennessä.