Järjestelmäasiantuntija Vantaa
Fintraffic Lennonvarmistus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme Fintraffic Lennonvarmistuksen tekniseen kehitysyksikköön Vantaalle järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Yksikköömme kuuluu eri alojen asiantuntijoita kolmella eri paikkakunnalla. Yksikkömme vastaa Fintraffic Lennonvarmistuksen teknisistä kehityshankkeista ja vaativista asiantuntijatehtävistä.

Pääasialliset työtehtävät

Tarjoamme Sinulle monipuolisia työtehtäviä ilmailun haastavassa maailmassa osana loistavaa tiimiä. Tehtävät koostuvat kriittisten lennonjohtojärjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtävistä. Perehdytämme sinut lennonvarmistuksen perusteisiin ja meillä käytössä oleviin järjestelmiin.

Ensisijaisesti osallistut meneillään oleviin, puheyhteysjärjestelmiin liittyviin laajoihin kehitysprojekteihin.

Meillä tehdään töitä pääasiassa liukuvalla toimistotyöajalla, työtehtävistä riippuen joko etänä tai toimistolla.

Toivomme Sinulta

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityö ja työkaverien auttaminen on sinulle luonnollista. Koulutuksemme ja ohjeistukset ovat osittain englanniksi, joten odotamme sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.  Suoriudut hyvin paineen alla, toimit harkiten ja ymmärrät toimiesi vaikutukset kriittisiin järjestelmiin. Olet ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen tinkimättä laadukkaasta lopputuloksesta. 

Menestyt tehtävässä, kun Sinulla on:

 • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus 
 • Muutaman vuoden käytännön työkokemus
 • Halua kehittää omaa osaamistasi
 • Ymmärrystä tietoliikenneverkoista ja tietojärjestelmistä
 • Kykyä hahmottaa laajoja järjestelmäkokonaisuuksia
 • Linux- käyttöjärjestelmäosaamista
 • Kykyä käyttää ja tuottaa dokumentaatiota
 • Hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen

Arvostamme myös:

 • Osaamista seuraavilta osa-alueilta:
  • Radiotekniikka
  • Puhelintekniikka
  • VoIP
  • Tietoturva

Olemme vahvasti sitoutuneita uusiin arvoihimme, jotka ohjaavat toimintaamme. Tutustuthan niihin oheisen videon kautta: 

Fintraffic: Arvot - YouTube

Kohtasivatko osaamisesi lisäksi ajatuksesi ja arvomaailmamme kanssasi? Jos vastasit kyllä, jatkathan ilmoituksen lukemista niin kerromme miksi sinun kannattaisi jättää hakemus!  

Miksi sinun kannattaa hakea tätä tehtävää?

Teemme sinusta lennonvarmistuksen tekniikan erityisosaajan ja tarjoamme sinulle koulutuksen. Voidaksesi toimia lennonvarmistuksen järjestelmäasiantuntijana, saat kattavan ATSEP (Air traffic safety electronics personnel) koulutuksen, joka antaa sinulle valmiudet työskennellä lennonvarmistuslaitteiden parissa. Koulutus on kestoltaan maksimissaan noin 4 kuukautta, joista noin 5 viikkoa ulkomailla. 

Kattavan koulutuksen lisäksi saat erittäin ammattitaitoisen tiimin tuen, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun sekä työmatkatuen. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään 2 vuoden koulutussitoumus. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen meille 12.12.2021 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viimeiseen päivään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä yksikön päällikkö Molla Peltoselta 23.11.2021 klo 9-16 tai 2.12.2021 klo 9-14 puhelinnumerosta 050-4869946 tai sähköpostitse molla.peltonen@fintraffic.fi .

Lisätietoa Fintraffic Lennonvarmistuksesta voit lukea täältä.

Hae rohkeasti mukaan, odotamme innolla hakemustasi!


Ota yhteyttä:

Sijainti: Lentäjäntie 1 B
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot