Järjestelmäasiantuntija, turvatekniikka
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme turvatekniikan järjestelmäasiantuntijaa Kuopion toimipisteeseemme. Tehtävänkuvaan kuuluu turvajärjestelmien (kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloilmoitin ja kulunvalvontajärjestelmät) sekä AV-järjestelmien ohjelmointi-, käyttöönotto ja asennustehtävät uudis- ja peruskorjaus kohteissa. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Pääset työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää sopivaa teknisen alan (sähkö-, tele- tai automaatioalan) perustutkintoa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemusta turvatekniikan asennuksista sekä turvallisuusjärjestelmien ohjelmistojen käyttöönottotyökokemusta.

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Asiakkaidemme luonteesta johtuen nuhteeton tausta on työsuhteen edellytyksenä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Niko Soininen, p. 050 571 2490.

Hae tehtävää 25.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256514
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio