(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, tuote- ja palvelualustat (Helsinki tai Rauma)
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Järjestelmäasiantuntija, Tuote- ja Palvelualustat

Oletko sinä DNA:n seuraava järjestelmäasiantuntija?

Järjestelmäasiantuntijana pääasiallinen tehtäväsi on DNA:n Online Charging System (OCS) –järjestelmien ylläpito, viankorjaus ja pienkehitys. Vastaat osaltasi verkon palveluiden laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden tekniikan osastojen ja tiimien kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Linux -käyttöjärjestelmäien osaamista
  • ymmärrystä IP-verkoista

Seuraavat osaamisalueet lasketaan eduksi:

  • perustiedot mobiiliverkoista
  • Python/Perl/Shell script/PHP -ohjelmistokehitys/scriptaaminen
  • SQL-tietokannat
  • virtualisoidut palvelimet ja palvelut

Teknisen osaamisen lisäksi suomi ja englanti ovat luontevia työkieliäsi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen. Arvostamme ennen kaikkea Let´s do it -asennetta.  

Olet meille ihanteellinen hakija, kun olet kouluttautunut tekniikan alalle ja olet myös kerryttänyt jonkin verran alan työkokemusta. Jos olet opinnoissasi vasta loppusuoralla tai vastavalmistunut tämä on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan jo opittua työelämässä, ja edelleen kehittymään suuressa yrityksessä osana osaavaa tiimiä!

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Huomioithan, että tehtävään valinta edellyttää turvallisuusselvitystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Vesa Olkkonen puh 044 2203232 vesa.olkkonen@dna.fi. Ilmianna kiinnostuksesi 30.10.20 mennessä. Voit hakea tehtävää hae tehtävää-painikkeen kautta.