Järjestelmäasiantuntija (tuotantolaitteiden järjestelmät)
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Metsä Fibre rakentaa maailman moderneimman mäntysahan Raumalle, jonne haemme nyt

Järjestelmäasiantuntijaa, tuotantolaitteiden järjestelmiin 

Tehtävässä vastaat sahan tuotannon järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä. Tuet tuotantohenkilöstöä sekä automaatioasentajia järjestelmien käytössä, ja toimit tiiviissä yhteistyössä sahan tuotanto-organisaation kanssa. Aloitus tehtävässä on joustavasti syksyn aikana.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kokemusta esimerkiksi Siemens S7 -logiikoista ja moderneista konenäkö-, mittaus-, sahalaite- sekä scanneri-järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen data-analytiikasta ja ymmärryksen sen tarjoamista mahdollisuuksista. Pidämme tärkeänä myös hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja sitoutuneisuutta.

Botnia Mill Servicella tarjoamme sinulle ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapito- ja suunnitteluyhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa jokapäiväistä arkea. Panostamme henkilöstön koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttövarmuuspäällikkö Tommi Heikkilä, p. 050 384 3657.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. 

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua. 

Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä. 

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee 360 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot