(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, tietoliikenne
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme DNA:n tekniikan laajakaistapalvelut kiinteä osastolle järjestelmäasiantuntijaa.

Tehtävässä työskentelet osana välitysverkot yksikköä. Tehtävän päävastuut ovat laajakaistapalvelut kiinteä osaston vastuulla olevien järjestelmien operointi, ylläpito ja niiden käyttöönotot.

Tehtävässä vastaat kiinteänlaajakaistan IP rajapintojen sekä niihin liittyvien järjestelmien (BNG)  ja tukipalvelinten (DHCP ja radius) operoinnista. Vastuullasi on järjestelmien ylläpito ja viankorjaus sekä raportointi ja dokumentointi.  Tehtäviisi kuuluvat myös välitysverkkojen järjestelmien IP rajapintojen toteutus sekä IP osoitteiden hallinta DNA:lla. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten, kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa ja tehtävien kannalta tärkeässä roolissa on laite-, ohjelmisto- ja palvelutoimittajat.

Millaisia henkilöitä etsimme? Odotamme hakijoilta tietoliikennealan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta tietoliikennealan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tietoliikenne verkkojen (L3/MPLS) ja Linux tuntemusta. Eduksi katsotaan lisäksi scriptaus ja ohjelmointi taidot sekä tietoturvalaitteiden (esim.palomuurit)  asiantuntemus. Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Työtehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksesi 26.1.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä osastopäällikkö Kasperi Löfberg, kasperi.lofberg@dna.fi, puh. 044 044 7777