(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, tietokannat ja datan analysointi
LUT-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

LUT-yliopiston tietohallinto tuottaa ja toimittaa henkilökunnan ja opiskelijoiden tarvitsemat tietotekniset palvelut huolehtien niiden toimivuudesta, tietoturvallisuudesta sekä käyttötuesta.

Haemme tietohallintoon tietokantoihin ja datan analysointiin keskittyvää

Järjestelmäasiantuntijaa

Taustapalveluja tuottavan tiimin jäsenenä tehtävänäsi on vastata yliopiston tietovarastosta ja tietokantaympäristöistä sekä niiden kehittämisestä. Toimit tietojärjestelmäprojekteissa Trailblazer-hengessä oman vastuualueesi tinkimättömänä asiantuntijana. Työskentelysi tiimissä on aktiivista, vastuuntuntoista ja yhteistyökykyistä. Tartut tekemiseen kehittämislähtöisellä asenteella ja kannat vastuuta sujuvasti.

Tunnet olosi kotoisaksi tietokantojen, tietovarastojen, raportoinnin ja Big Datan parissa, etkä kavahda järjestelmien välisten integraatioiden haasteita. Lähestyt tietoa ja tietojärjestelmiä analyyttisesti eikä isojenkaan kokonaisuuksien hahmottaminen tuota ongelmia. Koulutuksesi ja työkokemuksesi antavat vankan pohjan haasteista suoriutumiseen, mutta olet valmis myös kehittämään osaamistasi.

Mikäli tunnistat itsesi edellä olevasta kuvailusta, voit olla etsimämme henkilö! Tartu rohkeasti haasteeseen! Työskentelypaikaksesi voit valita joko Lappeenrannan tai Lahden yliopistokampuksen, etätyömahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Ilpo Olkkonen, puh. 040 065 8289, ilpo.olkkonen@lut.fi ja tietohallintojohtaja Antti Sirviö, puh. 040 582 0878, antti.sirvio@lut.fi. 

Lähetä hakemuksesi käyttäen sähköistä hakulomaketta viimeistään 13.11.2018.