(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Tibio Oy (Vantaa)
Tibio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Tibio Oy on tietotekniikkapalveluita tarjoava yksityinen suomalainen yritys. Olemme kasvaneet viidessä vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä pk-yrityksille IT-ulkoistuspalveluita tarjoavista kokonaistoimittajista. Kasvumme on ollut nopeaa ja jatkuu sellaisenaan myös tänä vuonna. Yhtiön liikevaihto tulee olemaan vuonna 2020 noin 2 miljoonaa euroa. Vakavaraisena yhtiönä pystymme kehittämään jatkuvasti palveluitamme ja kouluttamaan asiantuntijoitamme. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 12 eri pituisen kokemuksen omaavaa tietotekniikka-alan ammattilaista. Meillä yhdistyvät pienen organisaation joustavuus ja kasvavan yrityksen tuomat mahdollisuudet kehittyä ammatissaan. Toteutamme erikokoisille organisaatioille tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalvelut, konesaliratkaisut, erilaisiin järjestelmätoimituksiin asiantuntija- ja projektinhallintapalvelut sekä jatkuvan kehityksen turvaavat kehittämispalvelut. Toimitamme myös kaikki yleisimmät laitteet ja ohjelmistolisenssit päämiehinämme alan arvostetuimmat toimijat. Asiakkainamme on aina neljän henkilön yrityksistä tuhannen henkilön organisaatioihin.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä järjestelmäasiantuntijaa ratkomaan laajan asiakaskuntamme teknisiä ongelmatilanteita. Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme loppukäyttäjien auttaminen teknisissä ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse, järjestelmien valvonta sekä ennakoivat toimenpiteet omien taitojesi mukaan. Asiakkaiden ongelmat voivat liittyä esimerkiksi tietoliikenteeseen, palvelimiin, työasemiin tai työasemissa käytettäviin sovelluksiin. Päivittäisiin työtehtäviisi voi kuulua mm. tietokoneiden ja tietoliikenneverkoston ongelmanratkaisua sekä Active Directoryn hallinnointia. Työsuhteesi edetessä pääset halutessasi nopeallakin aikataululla osallistumaan monipuolisten asiakasprojektien suunnitteluun ja implementointiin. Pääset osaksi asiantuntijatiimiä, johon kuuluu lisäksesi muita järjestelmäasiantuntijoita ja asiakkuuksista vastaava palvelupäällikkö.

Toivomme hakijalta muutaman vuoden kokemusta vastaavasta työstä ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Taustalla sinulla voi olla esimerkiksi IT-tradenomi opinnot. Tärkeimpänä kuitenkin hyvä asenne ja kiinnostus alaa kohtaan. Arvostamme myös työkokemusta asiakaspalvelusta erityisesti tekniseltä alalta. Olet hyvä kuuntelemaan asiakkaiden tarpeita ja osaat tarjota heille sopivia ratkaisuja. Olet itseohjautuva, mutta kykenet myös tiimityöskentelyyn. Etsimme henkilöä, joka haluaa sitoutua yritykseen pidemmäksi aikaa. Työnkuvasi tarkentuu lopulta omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme mahtavan kasvupaikan henkilölle, jolla on halu kasvaa yrityksen mukana ja edetä myöhemmin lähituen tehtävästä yhä haastavampiin tehtäviin sekä monipuolisiin asiakas- ja kehitysprojekteihin. Työpaikka sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työajat ovat arkisin klo 8-17 välillä 37,5 h/viikossa.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan Tibio Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessista vastaa Click Henkilöstöpalvelut.

Kiinnostuitko työtehtävästä? Hae paikkaa viimeistään 06.11.2020 lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsäselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Eero Räsänen p. 050 411 0263 arkisin 9-15.