(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Etsimme nyt osaavaa ja alasta kiinnostunutta LabVIEW-ohjelmoijaa Tampereelle. Toimeksiantajamme on teollisuuden liikkuvien työkoneiden testauksen automatisointiin sekä mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmiin erikoistunut perheyritys.

Käytännössä työtehtävät liittyvät pääasiassa ohjelmointiin, mutta myös jonkin verran erilaisiin käyttöönottoihin. Työ sisältää jonkin verran matkustelua suomen alueella, maksimissaan noin päivä viikossa.

Työtehtävät edellyttävät LabVIEW ohjelmintiympäristön tuntemusta sekä teknisen alan koulutusta. Muu ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi. Aiempi työkokemus teollisuudesta ja etenkin ohjelmoinnin parista luo hyvää pohjaa tehtävässä menestymiseen.

Etsimme pitkäaikaiseen työhön sitoutuvaa tekijää. Työssä on mahdollista työskennellä joko täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti. Lähtökohtaisesti työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on mahdollista siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä välittömästi hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.