(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (taistelunjohtojärjestelmät), Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Haemme järjestelmäasiantuntijaa (taistelunjohtojärjestelmät) Pansioon.

Asiantuntijajoukkomme Pansiossa kaipaa vahvistusta ja haemme järjestelmäasiantuntijaa taistelunjohtojärjestelmien pariin Turun Pansioon Merijärjestelmät -toimialalle.

Nautitko vuorovaikutuksesta laitevalmistajien ja asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa? Järjestelmäasiantuntijana toimit Merivoimien alusten taistelujohtojärjestelmien teknisenä asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu järjestelmien kunnossapito sekä kunnossapitotehtävien koordinointi ja ohjeistaminen.

Mitä toivomme 
Tehtävässä menestymistä tukee tietotekniikka-/elektroniikkainsinöörin koulutus sekä osaaminen Windows -ympäristöstä ja IP -verkko- ja sarjaliikennetekniikasta. Työssä pääset hyödyntämään systemaattista ajattelutapaasi ja hyviä vuorovaikutustaitojasi. Toivomme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on eduksi. Tehtävässä pääset matkustamaan jonkin verran ja hyödyntämään englannin kielen taitoasi.

Mitä tarjoamme sinulle
Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Sinulla on työssäsi osaavien kollegoiden tuki ja perehdytämme tehtävään. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Jussi Poikoselta, puh. 040 315 7928 etunimi.sukunimi@millog.fi tai osastopäällikkö Pekka Mäntylältä, puh. 040 315 7935 etunimi.sukunimi@millog.fi.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.5.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.