Järjestelmäasiantuntija Suomen Kulttuurirahastoon

Datalink Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme nyt palvelukseen tietojärjestelmäasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen Suomen Kulttuurirahaston toimistoon Helsingin keskustassa.

Vastaat asiakkaamme it-infrastruktuurin ylläpidosta ja valvonnasta, monipuolisista tukitehtävistä sekä osallistut sovellusten käyttö- ja ylläpitotehtäviin.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomen ja englannin kielten hallintaa, asiakaslähtöistä asennetta ja osaamista Windows Server –palvelinympäristöjen, verkkojen ja työasemien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Arvostamme sitä, että kykenet vastuulliseen oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, opit ja hahmotat uusia asioita nopeasti, haluat kehittyä työssäsi ja olet valmis monipuolisiin työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn, pienen asiantuntijaorganisaation joustavat työehdot ja kilpailukykyisen palkan, ainutlaatuisen työympäristön ja asiantuntevat kollegat osaamisesi tueksi.

Lähetä ansioluettelosi ja työhakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.4.2021 mennessä osoitteeseen hakemus@datalink.fi otsikolla: Työhakemus oma nimi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Karasjärvi, sähköposti hakemus@datalink.fi, puh. 0400 462 111.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tietoa työnantajasta