(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija Suomen Kulttuurirahastoon
Datalink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme nyt palvelukseen tietojärjestelmäasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen Suomen Kulttuurirahaston toimistoon Helsingin keskustassa.

Vastaat asiakkaamme it-infrastruktuurin ylläpidosta ja valvonnasta, monipuolisista tukitehtävistä sekä osallistut sovellusten kehitys- ja ylläpitotehtäviin.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomen ja englannin kielten hyvää hallintaa, asiakaslähtöistä asennetta ja osaamista Windows Server –palvelinympäristöjen, verkkojen ja työasemien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Arvostamme sitä, että kykenet vastuulliseen oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, opit ja hahmotat uusia asioita nopeasti, haluat kehittyä työssäsi ja olet valmis monipuolisiin työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn, pienen asiantuntijaorganisaation joustavat työehdot ja kilpailukykyisen palkan, ainutlaatuisen työympäristön ja asiantuntevat kollegat osaamisesi tueksi.

Lähetä ansioluettelosi ja työhakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.8. mennessä osoitteeseen hakemus@datalink.fi otsikolla: Työhakemus oma nimi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Karasjärvi, sähköposti hakemus@datalink.fi, puh. 0400 462 111 (arkisin klo 13-15).