Järjestelmäasiantuntija (sovelluskehittäjä)
Suojelupoliisi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäasiantuntijan (sovelluskehittäjän) vaativuustason 40.16 virka, jonka sijoituspaikkana on digitaalisten palveluiden yksikkö Helsingissä. Järjestelmäasiantuntija (sovelluskehittäjä) osallistuu Suojelupoliisin analyysipalveluiden kehitys- ja ylläpitotehtäviin yhdessä muun ryhmän kanssa. Suunniteltu päävastuualue on analyysijärjestelmään liittyvien tietovirtojen hallinta, laadunvarmistus ja integrointi. Lisäksi tehtävään valittava henkilö osallistuu ryhmän osana analyysitoimintaan liittyvään järjestelmä- ja ohjelmistokehitykseen, tuki- ja koulutustehtäviin sekä yhteistyöhön sidosryhmien kanssa. Asiantuntijana sinulla on mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi ja työtä tehdään turvallisen sovelluskehityksen ammattilaisten joukossa.

Suojelupoliisi kehittää jatkuvasti suorituskykyään siten, että se kykenee entistä tehokkaammin vastaamaan toimintaympäristön muuttuviin haasteisiin uusien teknologioiden avulla. Sovellusten jatkuva kehitystyö mahdollistaa Suojelupoliisin ydintehtävien tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen suorittamisen. 

Työ tehdään Suojelupoliisin tiloissa (ei etätyömahdollisuutta) ketterillä menetelmillä ja edistyksellisiä ratkaisuja ja menetelmiä käyttäen. Vaadimme työntekijöiltämme paljon, mutta tuemme myös osaamisen jatkuvaa ja nousujohteista kehittymistä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.  

Hakijalta odotamme

Odotamme tehtävään nimitettävältä henkilöltä soveltuvaa tutkintoa sekä pitkää kokemusta ja monipuolista osaamista analyysijärjestelmien ja erilaisten tietointegraatioiden parissa. Tehtävässä tarvitaan kykyä konfiguroida valmisohjelmistoja palvelinympäristössä, soveltuvaa integraatio-osaamista sekä kykyä erilaisten tietoaineistojen muokkaukseen ja käsittelyyn. Lisäksi tehtävässä edellytetään vahvaa tietokantaosaamista sekä kokemusta konfiguraatiohallinnasta.

Tehtävän luonteen takia edellytämme nimitettävältä henkilöltä hyviä vuorovaikutusvalmiuksia, analytiikkaosaamista sekä kykyä ja halua ratkaista ongelmia myös asiakasrajapinnassa. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä hahmottaa laajempia asia- ja järjestelmäkokonaisuuksia.  

Edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa ja muu kielitaito sekä turvallisuussektorin ja turvallisen ohjelmistokehityksen tuntemus katsotaan eduksi.

Koska emme turvallisuussyistä voi tarkemmin kertoa käyttämiämme tuotteita tai teknologioita, kerrothan hakemuksessasi mahdollisemman laajasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Hakijoiden konkreettista osaamista ja soveltuvuutta testataan haastattelun yhteydessä.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 1.3.2021
alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 30.11.2020 16:15
ID: 26-1520-2020
Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
00121 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4232,64 € kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti. Suoritusosa voi olla 0 - 32 %. Supon tai poliisihallinnon ulkopuolelta tulevan virkamiehen suoritusosa on alussa 3 - 6 kuukauden ajan 10 % peruspalkasta. Kokemusosaa maksetaan palvelusajan perusteella 0 - 14 % ja se voi olla 8 vuoden jälkeen 4 % ja 23 vuoden jälkeen 14 % peruspalkasta.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon. 

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Lisätietoja tehtävästä           

Suojelupoliisi vaihde
Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen 
0295 480 131

Toimipiste

Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan kolmen kuukauden kuluessa viranhoidon aloittamisesta terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella

Suojelupoliisin kirjaamo
PL 151, 00121 Helsinki.

Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta. 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot