(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (sovelluskehittäjä)
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäasiantuntijan (sovelluskehittäjä) virka, joka sijoittuu digitaalisten palveluiden yksikköön Helsingissä. Suojelupoliisi kehittää jatkuvasti suorituskykyään siten, että se kykenee entistä tehokkaammin vastaamaan toimintaympäristön muuttuviin haasteisiin uusien teknologioiden avulla. Sovellusten jatkuva kehitystyö mahdollistaa Suojelupoliisin ydintehtävien tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen suorittamisen. Työ tehdään Suojelupoliisin tiloissa (ei etätyömahdollisuutta) ketterillä menetelmillä ja käytämme työssä edistyksellisiä ratkaisuja ja menetelmiä. Vaadimme työntekijöiltämme paljon, mutta tuemme myös osaamisen jatkuvaa ja nousujohteista kehittymistä.
 

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.  
 

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Konkreettista kehitys- ja suunnittelukokemusta Javalla toteutetuista järjestelmistä (Full Stack)
  • Kokemusta konfiguraationhallintatuotteista
  • Yleistä tietokantaosaamista

Tehtävä edellyttää lisäksi aloitteellisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Eduksi luetaan myös:

  • Turvallisuussektorin toimialan tuntemus
  • Turvallisen ohjelmistokehityksen osaaminen
  • Muiden ohjelmistokehitystyökalujen tuntemus
  • Ymmärrys DevOps käytänteistä

Erityisesti toivomme sinulta aktiivista otetta uuden oppimiseen.

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävässä tarvitaan hyvän suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon lisäksi hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. 
 

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 1.6.2020
alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Virka on viraston yhteinen.
 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 14.4.2020 16:15
ID: 26-466-2020
Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
00121 Helsinki
 

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4186,59 € kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti. Suoritusosa voi olla 0 - 32 %. Supon tai poliisihallinnon ulkopuolelta tulevan virkamiehen suoritusosa on alussa 3 - 6 kuukauden ajan 10 % peruspalkasta. Kokemusosaa maksetaan palvelusajan perusteella 0 - 14 % ja se voi olla 8 vuoden jälkeen 4 % ja 23 vuoden jälkeen 14 % peruspalkasta.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon. 

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä    

Suojelupoliisi vaihde
Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen 
0295 480 131


    
Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella

Suojelupoliisin kirjaamo
PL 151, 00121 Helsinki.

Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.