(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / Senior Specialist
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä "monipuolisuus". Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa linux -ylläpito- ja kehitystehtäviin. Työsi sijoittuu tietohallintoyksikköön, joka sijaitsee pääkonttorillamme Oulussa.

Olet työurasi aikana työskennellyt vaativien ympäristöjen parissa ja sinulla on kipinä toiminnan kehittämiseen. Pystyt hahmottamaan nopeasti vaativia teknisiä kokonaisuuksia ja olet sosiaalisilta taidoiltasi etevä. Et pelkää kyseenalaistaa toteutuksia ja osaat arvioida toteutuksien toimivuutta myös pitkällä tähtäimellä.

Olet työskennellyt Linux -ympäristöjen parissa, mutta sinulla on kokemusta myös Microsoft -ympäristöistä. Ymmärrät verkkopalveluiden, keskitetyn hallinnan & valvonnan ja automatisoinnin merkityksen liiketoiminnalle. Työssäsi osaat huomioida myös elinkaari- ja tietoturvanäkökulmat.

Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys

https://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset/henkiloturvallisuusselvitys

Työssäsi tulet työskentelemään tietohallinnon henkilöstön lisäksi tiivisti DevOps -organisaation ja eri liiketoiminta-alueiden kanssa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus tulemaan saman tien; haastattelemme kiinnostavat hakijat viipymättä jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja ti-to klo 14.30-15.00, Mika Kettukivi, puhelin: 040 344 4243