(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija SAP
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Primary location:

HELSINKI

Nyt olisi tilaisuus tulla kehittämään ja varmistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan toimitusketjun ja tavaravirran ohjausta. Etsimme SAP järjestelmäasiantuntijaa mukaan isoon järjestelmähankkeeseemme.  

Mikä on sinun roolisi tämän mahdollistamisessa?

Vastaat kanssamme vähittäiskaupan tietojärjestelmien kehityksestä. Kehität tehtävässäsi niin olemassa olevia kuin uusiakin järjestelmiä yhdessä asiantuntijoidemme sekä palvelutoimittajiemme kanssa.

Olet tärkeä linkki liiketoimintamme sekä järjestelmätoimittajiemme ja kumppaniemme keskiössä. Tuotat liiketoiminnallemme ja järjestelmäkehitykseen ratkaisuja toimintamme tehostamiseksi ja laadun parantamiseksi. Johdat edestä sekä taustalla ohjaten uusien toiminnallisuuksien käyttöönottoja ja päivitysten läpivientiä suunnitellussa aikataulussa ja budjettiraamissa. Varmistaen ensisijaisesti kuitenkin kehitystyömme laadun.

SAP-toiminnanohjausjärjestelmissämme sekä niiden ympärillä tapahtuu paljon. Meillä on useita kehityshankkeita menossa ja tulossa. Työmme linkittyy myös vankasti liiketoimintamme vahvaan kehitysvaiheeseen, kun digitalisoimme palvelujamme ja prosessejamme asiakkaidemme entistä paremman kokemuksen varmistamiseksi. Tähän kaikkeen pääset kanssamme mukaan!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

1. Olemme aktiivinen kehittäjä. Työmme on mielekästä, toteutamme aktiivisesti tulevaisuutemme kannalta järkeviä kehityshankkeita. Emme myöskään tee kaikkea yksin, vaan meidän on mahdollista tehdä yhteistyötä parhaiden kumppaneiden kanssa.

2. Pääset työskentelemään pedantissa ja laatuorientoituneessa porukassa. Vaikka toimintamme mittaluokka ja edistyksellisyys tuovat työhömme haasteita, virheille ei ole sijaa liiketoimintakriittisiä järjestelmiä kehitettäessä ja ylläpidettäessä.

3. Voit luottaa siihen, että joukossamme osaamispääomasi kasvaa. Et jatka ainoastaan SAP-osaamisesi kerryttämistä, vaan pääset myös sukeltamaan syvemmälle liiketoimintamme erityispiirteisiin. Liiketoimintaymmärrys kun on ehdoton edellytys työssä onnistumisellemme.

4. Meillä saat rinnallesi eri alojen kovat osaajat. Toimimme kehitystiimeissä, joissa on luontevaa jakaa osaamista ja parhaita käytäntöjä. Sinulla on lupa tehdä päätöksiä ja saat varmasti mielipiteesi kuuluviin.

Lyhyesti summattuna, saat ympärillesi työarjen, jossa ei murjoteta, ja toiminta on vetreää. Henkilökohtaista arkeasi tukevat myös ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut .

Mitä tämä työ vaatii tekijältään?

Tämä on rooli, jossa sinulta odotetaan aiempaa kokemusta SAP toiminnanohjausjärjestelmästä, tilaus-toimitus ketjun parissa. Sinulla on kokemusta laajojen kokonaisuuksien hallinnasta sekä ymmärrystä pitkistä prosesseista. Olet tottunut ymmärtämään syy-seuraussuhteita ja järjestelmien välistä tiedonvälitystä integraatioiden kautta, joita olet ollut mukana toteuttamassa. Koska toimimme kansainvälisessä kehitysympäristössä, on tärkeää, että taidat ja uskallat kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi.

Työssäsi onnistuminen edellyttää sinulta erityisesti halua sekä intoa oppia ja omaksua uutta. Sinulle on luontaista päästä nopeasti sinuksi niin uusien asioiden kuin ihmisten kanssa, ja jaat myös mielelläsi oppimaasi. Olet oma-aloitteinen ja tuot mieluusti esiin uusia ideoita ja ajatuksia, etkä pelkää haastaa vakiintuneita käytäntöjä tai pölyttyneitä käsityksiä.

Miltä kuulosti? Tulisitko työkaveriksemme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 10.2.2021 mennessä. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Taya Karos juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 29.01. klo: 14-16, 5.2. klo: 14-16 sekä 9.2. klo: 14-16, numerosta 0107680466. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen taya.karos@sok.fi 

#SOK