Järjestelmäasiantuntija SAP SD
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Primary location:

HELSINKI

Kiinnostaisiko sinua valjastaa SAP-osaamisesi työhön, jossa olet vaikuttamassa Suomen suurimman vähittäiskaupan suorituskykyyn ja toimintavarmuuteen taloushallinnon järjestelmien näkökulmasta? Toimit SAP asiantuntijana Financial Management Solutions -tiimissä ja vastaat oman alueesi kehittämisestä ja osallistut ylläpitoon. Päävastuualueesi on SD, mutta osallistut myös FICO alueen ja liittymien kehittämiseen ja ylläpitoon. Kiinnostuitko? Katso alta tarkemmin mistä työssäsi on kysymys ja mitä me voimme sinulle tarjota!

Järjestelmäasiantuntijanamme tulet vastaamaan kanssamme S-Ryhmän taloushallinnon järjestelmien kehittämisestä ja tuotannon tuesta. Kehitys on laaja-alaista taloushallintomme kehittämistä, jolloin arkesi on niin pienkehitystyötä kuin isommissa projekteissa asiantuntijana toimimista. Olet mukana liiketoimintamme tukena määritystyössä ja vastaat osaltasi projektien ja kehityshankkeiden toteutumisesta yhdessä tiimin kanssa. Varmaa on, että roolisi on laaja, ja voimme tiimissämme yhdessä huomioida myös sinun kiinnostuksesi kohteet.

Maailma, johon astut, ei ole valmis. SOK ITD:ssä tapahtuu meillä paljon juuri nyt. Kehitämme ja ketteröitämme voimakkaasti toimintamallejamme ja sen pohjalta kasvatamme ja kehitämme SOK:n sisäisiä kyvykkyyksiä ja vähennämme riippuvuutta ulkoistuspalveluista valituilla osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää läpiluotaavaa yhteistyötä ja verkostoitumista yli liiketoimintojemme, talouden ohjausyksikkömme, osuuskauppojemme, toimittajiemme ja erityisesti yli 300 IT-osaajamme kanssa. Se edellyttää myös ratkaisukeskeistä työtä laadukkaan ja tehokkaan tuotannon varmistamiseksi – asiakasomistajiemme eduksi.

Mitä sinä saat meillä työskennellessäsi?

Meidän työhömme liittyy päivittäin esiin tulevia haasteita, joita ratkomme. Tämän rinnalla arkeamme rikastavat merkitykselliset projektit, joita viemme eteenpäin kollegojemme ja kumppaniemme kanssa. Mitä muuta tämän monimuotoisen arjen lisäksi voimme sinulle luvata?

Meidän ja sinun työsi vaikuttaa suoraan koko ryhmämme taloushallintoon ja yli 600 järjestelmämme käyttäjän arkeen. Työmme vaikutus ulottuu myös liiketoimintaamme, prosesseihimme sekä luonnollisesti asiakkaidemme elämään. Järjestelmämme ovat kriittisiä, eikä virheille ole sijaa. Tämä on mielestämme yksi työmme merkityksellisiä seikkoja.

  

Kehitämme voimakkaasti uutta alamme kärkikehittäjänä. Meillä et junnaa paikoillaan tai laita laastareita vanhaan, vaan tulet tuomaan aktiivisesti uusia ratkaisuja liiketoimintamme digitalisoinnin ja kehittämisen mahdollistamiseksi – usein ensimmäisenä Suomessa. Pääset mukaan useisiin isoihin, nykyisiin ja tuleviin, kehityshankkeisiimme yli 300 IT-ammattilaisemme rinnalla.

Tekemisemme mittaluokka on Suomessa ainutlaatuinen. Järjestelmäympäristömme ovat kompleksisia ja niissä on paljon liittymiä liiketoimintamme avainprosesseihin sekä muihin järjestelmiin. Työssäsi pääset tutuksi monialaisen liiketoimintakenttämme kanssa aina logistiikasta hotelleihin ja huoltamoista verkkokauppoihin. Meillä pääset osallistumaan liiketoimintamme projekteihin. Tulet olemaan kaupparyhmämme pulssilla ja perillä siitä, mitä talossa kehitystyön saralla tapahtuu. Verkostoidut talomme eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja rinnallesi saat osaavan ja osallistuvan SAP tiimin.

Vastuita ja tekemistä on uudelleenorganisoitu, ja nyt on aika kiihdyttää vauhtia. Lisäämme omaa kyvykkyyttämme ja kehitämme edelleen omaa toimintaamme. Kuten sanottu, tulet mukaan matkaamme kiinnostavassa vaiheessa. Voit luottaa siihen, että ideasi kuullaan ja näkemystäsi arvostetaan!

Meillä myös välitetään ihmisistä. Niin asiakkaista kuin kumppaneista ja työkavereista. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Saamme keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Voisiko tämä tehtävä olla sinun?

Tämä tehtävä vaatii sinulta vahvaa SAP-osaamista SD alueelta sekä ymmärrystä FICO alueelta ja liittymistä. Työhösi kuuluu myös master datan hallintaa, joten hallitset myös business partnereiden ylläpidon. Tämä ei ole vain puhtaasti tekninen rooli, vaan taidat myös kontekstin, johon työsi liittyy. Sinulla tulee olla ymmärrys taloushallinnon prosesseista ja lainalaisuuksista. Et karta uuteen laatikkoon astumista vaan uteliaisuutesi siivittää sinut oppimaan ja soveltamaan oppimaasi.

Onnistumistasi edesauttaa, jos olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen ja rohkeasti asioihin tarttuva. Kannat vastuuta ja uskallat tuoda esiin oman näkemyksesi. Tässä roolissa on tärkeää, että vastapuoli aina ymmärtää, mitä ajat takaa tai tarkoitat. Koska työssäsi olet aktiivisesti tekemisissä myös ulkomaisten kumppanien kanssa, sinun täytyy hallita selkeä viestintä suomen lisäksi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 9.5.2021 mennessä. Käymme hyvin todennäköisesti hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Santtu juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten to 15.4. klo 11-12 ja ma 26.4. klo 13-14 numerosta 0503234665. Voit myös laittaa sähköpostia santtu.karivalo@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441898
  • Tehtäväalue: IT, Kaupan ala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki