(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija SAP FICO
SOK IT Taloushallinnon ratkaisut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Olemme saaneet päätökseen SAP S/4HANA-taloushallintoratkaisun käyttöönoton. Mittava projekti työllisti meitä useamman vuoden, jolloin meillä ei ollut mahdollisuutta toivotusti panostaa muuhun tarvittavaan kehitystyöhön taloushallinnon järjestelmien osalta. Nyt on aika muuttaa tuo tilanne! Kiihdytämme kierroksia ja kasvatamme kyvykkyyttämme varmistaaksemme jatkossa entistä tehokkaammin häiriöttömän tuotantomme sekä tulevaisuuden kehitystyön. Tule osaltasi mahdollistamaan liiketoimintamme kehitystyö, ketterämpien prosessien luominen ja uusien palveluiden rakentaminen. Astu kanssamme taloushallinnon muutosmatkalle!


Järjestelmäasiantuntijanamme tulet vastaamaan kanssamme S-Ryhmän taloushallinnon järjestelmien kehittämisestä ja tuotannon tuesta. Kehitys on laaja-alaista taloushallintomme kehittämistä, jolloin arkesi on niin pienkehitystyötä kuin isommissa projekteissa asiantuntijana toimimista. Voit olla esimerkiksi liiketoimintamme tukena määritystyössä, tai ehkä olet se pedantti laadunvarmistaja. Varmaa on, että roolisi on laaja, ja voimme yhdessä yhdeksän osaajan tiimissämme huomioida myös sinun kiinnostuksesi kohteet.

Kuten todettu, meillä on hieman projektin jälkeistä kehitysvelkaa. Näin työssämme painottuu nyt kehitys yli tuotannon tuen. Tämän painotuksen rinnalla vahvistamme asiantuntijoidemme profiilia kehitystyömme ajureina. Nämä tarkoittavat sinulle mahdollisuutta vaikuttaa, tehdä päätöksiä sekä tuoda ajatteluumme ja tekemiseemme uutta. Se tarkoittaa läpiluotaavaa yhteistyötä eri liiketoimintojemme, talouden ohjausyksikkömme, osuuskauppojemme, toimittajiemme ja erityisesti yli 200 IT-osaajamme kanssa. Se on myös ratkaisukeskeistä työtä laadukkaan ja tehokkaan tuotannon varmistamiseksi – asiakasomistajiemme eduksi.


Mitä muuta voimme sinulle tarjota?

Meidän työhömme liittyy päivittäin esiin tulevia haasteita, joita ratkomme. Tämän rinnalla arkeamme rikastavat merkitykselliset projektit, joita viemme eteenpäin kollegojemme ja kumppaniemme kanssa. Mitä muuta tämän monimuotoisen arjen lisäksi voimme sinulle luvata?

1. Meidän ja sinun työsi vaikuttaa suoraan koko ryhmämme taloushallintoon ja yli 600 järjestelmämme käyttäjän arkeen. Työmme vaikutus ulottuu myös liiketoimintaamme, prosesseihimme sekä luonnollisesti asiakkaidemme elämään. Järjestelmämme ovat kriittisiä, eikä virheille ole sijaa. Tämä on mielestämme yksi työmme merkityksellisiä seikkoja.

2. Me olemme kehitysmyönteinen talo. Olemme vähittäiskaupan kärkikehittäjä ja uusimmat teknologiat sekä ratkaisut tulevat olemaan osa arkeasi. SAPin osalta näet ja koet viimeisintä uutta. Lupaamme, että tulet kanssamme kehittymään ja oppimaan rakentaessasi omaa polkuasi SAP-ammattilaisena.

3. Me haluamme rohkaista asiantuntijoitamme tekemään itsenäisiä päätöksiä. Tulet siis saamaan näkemyksesi ja ideasi esiin. Sinulla on mahdollisuus myös näin näyttää osaamisesi omassa työssäsi. Tähän ohjaa myös ratkaisukeskeinen tapamme toimia. Tuomme pöytään ratkaisuja, emme ongelmia.

4. Meillä tekemisen mittaluokka on suuri. Prosessit ovat mittavia ja liiketoimintaa tukemaan hiottuja. Työssäsi pääset tutuksi monialaisen liiketoimintakenttämme kanssa aina logistiikasta hotelleihin ja huoltamoista verkkokauppoihin.

5. Muutos on meille mahdollisuus. Meillä on paljon lähtöjä ja projekteja niin menossa kuin tulossa. Muutos on mielestämme meille kaikille kasvun mahdollisuus. Opimme uutta ja eteemme avautuu vaihtoehtoisia ura- ja kehityspolkuja. Kaikkea tulevasta emme kuitenkaan vielä edes tiedä – mikä on sekin kiehtovaa osaltaan.

6. Meillä pääset osallistumaan myös liiketoimintamme projekteihin. Tulet olemaan kaupparyhmämme pulssilla ja perillä siitä, mitä talossa kehitystyön saralla tapahtuu. Verkostoidut talomme eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja rinnallesi saat osaavan tiimin. Tiimin, joka varmasti tukee ja auttaa sekä elää kanssasi arjen ilot ja surut.


Oletko tämän työn taitaja?

Tämä tehtävä vaatii sinulta osaamista SAPin AR-, AP- ja SD-moduuleista sekä liittymistä. Sinulla on oltava myös ymmärrys taloushallinnon prosesseista ja lainalaisuuksista. Tämä ei siis ole vain puhtaasti tekninen rooli, vaan taidat myös kontekstin, johon työsi liittyy. Kokemuksen lisäksi olennaista on mielestämme halu oppia ja omaksua uusia asioita. Niitä kun kanssamme tulet varmasti kohtaamaan.

Tämä rooli edellyttää sinulta kykyä ja rohkeutta tehdä päätöksiä – osaat siis priorisoida asioita ja viedä niitä itsenäisesti eteenpäin. Ratkaisuhakuisena osaajana uskallat myös tuoda esiin omat näkemyksesi sekä ideasi. Sinulle on luontevaa yhteistyö eri alojen osaajien kanssa. Koska toimimme kansainvälisessä kehitysympäristössä, on tärkeää, että taidat ja uskallat kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi. 

Koska kontekstimme on talous, tietty pedanttius ei ole missään nimessä pahaksi. Jos vielä satut olemaan mukava työkaveri, niin tervetuloa joukkoomme!


Miltä kuulosti? Tulisitko työkaveriksemme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 19.8.2019 mennessä. Käymme hyvin todennäköisesti hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.
Mikäli taas mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Antti juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 2.8. klo 10-11 ja 13.8. klo 10-11 numerosta 0107681934. Voit myös laittaa sähköpostia antti.aanismaa@sok.fi.