(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Salesforce
SOK IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Salesforce-alustojen käyttö SOK MEDIAn ja S-ryhmän asiakaspalveluiden ja asiakasviestinnän osalta laajenee kovaa vauhtia. Jos olet jo työskennellyt Salesforce-teknologioiden parissa ja asiakaslähtöisyys on tekemisesi kulmakivi, osana tiimiämme pääset rakentamaan tulevaisuuden Salesforce-ympäristöjä Suomen laajimpia tietokantoja hyödyntäen.

Onko tavoitteenasi päästä toimimaan laajasti Salesforce teknologioiden kanssa aina Salesforce Service Cloudista Marketing Cloudin kiehtoviin maailmoihin. Olisiko aika määrittää “Trailheadisi journeyt” kulkemaan kohti Suomen kattavampien asiakastietojen lähdettä?

Roolisi meillä

Kanssamme pääset hyödyntämään osaamistasi ja luomaan uutta et vain yhdelle, vaan usealle eri liiketoiminnalle. Meillä ei ole vääriä kysymyksiä eikä vastauksia, vaan pääset ratkaisemaan liiketoimintamme haasteita mahdollisimman ketterästi ja luovasti miettien standarditoiminnallisuuksien hyödyntämistä minimi räätälöinnillä. Toimit osana DevOps tiimiä, jossa kanssasi työskentelevät arkkitehdit, analytiikan osaajat sekä liiketoimintojen ja tuotteiden omistajat. Toteutamme niin ylläpidon tehtäviä kuin laajoja kehitysprojekteja, joissa toteutuksia edistetään asiat edellä huumorilla höystäen sekä toisiamme kunnioittaen.

Oletko parhaimmillasi, kun saat palvella käyttäjiä ja kehittää olemassa olevia palveluita vai kun pääset miettimään ratkaisuja Salesforce-alustojen päälle liiketoimintojen tarpeisiin alusta alkaen? Oma osaamisesi, intohimosi ja se mitä Traileja haluat seuraavaksi oppia vaikuttaa siihen, mikä roolisi tulee olemaan tiimissämme.

Salesforce-teknologiat ovat osa monien palvelujemme ydintä ja avainroolissa parhaan asiakaskokemuksen varmistamisessa. Jo nyt kun saat tiedon S-bonuksistasi sähköpostiisi, asioit verkkokaupassamme, varaat Sokos-hotellista huoneen tai annat asiakaspalautetta S-mobiiilisovelluksemme kautta, ovat Salesforce-teknologiat mukana varmistamassa onnistuneen asiakaskokemuksesi.

SOK IT:ssä jaamme osaamistamme ja ideoitamme yli eri organisaatioiden ja liiketoimintojen. Eli et ole yksin, vaan kanssasi toimii laaja sisäinen sekä yhteistyökumppaneiden verkosto tukemassa yhteistä tavoitetta - tyytyväistä asiakasta. Toimintaympäristöömme vaikuttavat nykyhetkessä tietenkin myös legacy-järjestelmät sekä kompleksit liiketoiminta- ja viranomaisvaatimukset. Emme anna reunaehtojen pysäyttää ambitioitamme vaan visiomme on jo selkeästi pilvissä, tietenkin asiakkaidemme tietoja kunnioittaen.

Miksi juuri me voisimme tarjota sinulle kiinnostavia urahaasteita?

1. Pääset toimimaan liiketoiminnan kumppanina monipuolisissa projekteissa ja vaikuttamaan osaamisellasi siihen, että liiketoiminnallamme on käytössään aidosti asiakaslähtöiset ratkaisut, joilla palvelemme asiakkaitamme parhaiten. Volyymimme ja liiketoimintamme moninaisuus asettaa työllemme kiehtovia ja pulmallisiakin haasteita, joita pääset kanssamme ratkomaan. Vain näin tarjoamme parhaita kokemuksia palveluidemme parissa, kun asiakkaamme yöpyvät Sokos Hotellissa Vuokatissa tai tankkaavat autonsa ABC:llä Pukkilassa.

2. Olemme muutoksen draiveri organisaatiossamme. Toimimme ketterästi, hyödynnämme parhaita käytäntöjä ja tuomme ratkaisut käytäntöön nopeasti. Viemme ketterän kehittämisen toimintamallia aktiivisesti myös laajemmin organisaatioomme . Roolissasi vaikutat laajasti eri liiketoimintojemme ja palveluidemme kehittämiseen Sokos hotelli- ja ABC-ketjuista Alepa-kauppakassi- ja S-mobiili-palveluihin.

3. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja nauramme yhdessä paljon 😊. Teemme töitä sprinteissä ja harvemmin seisomme tumput suorina tuiskussa. Meillä on selkeät yhteiset päämäärät ja toimintamallit, sekä vahva halu tehdä ja onnistua. Autamme aina kaveria ja pidämme huolen, että sinulla on kaikki edellytykset onnistua työssäsi.

4. Tekemisemme mittaluokka on Suomessa ainutlaatuinen. Asiakasdatamme laajuus ja moninaisuus tekee tehtäväkentästämme haasteellisen Salesforce-järjestelmämme liittyessä useisiin liiketoimintamme avainprosesseihin sekä muihin järjestelmiin. Tämä on mielestämme yksi työmme merkityksellisyystekijä, kun olemme yli 2 miljoonalle asiakasomistajalle palveluita tuottavan ketjun vahva lenkki.

5. Olemme tehneet harjoituskierrokset ja seuraavaksi laitamme isomman vaihteen silmään Salesforce:n käytön laajentamisessa. Kehitämme tällä hetkellä paljon ja kaikki ei ole vielä valmista, joten pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen kehitystyössämme. Saat käyttöösi toimivat järjestelmät ja työkalut. Meillä on käytössämme Salesforcen eri alustat Salesforce Service ja Sales alustoista Salesforce Marketing:iin ja Herokuun.

6. Panostamme vahvasti oppimiseen ja osaamisemme kehittämiseen. Kutsumme luennoitsijoita, kouluttaudumme aktiivisesti ja jaamme osaamistamme esimerkiksi Salesforce Center of Excellence – foorumilla. Sinulla on halua kehittyä ja laajentaa Salesforce-osaamistasi, ja me taas puolestamme haluamme mahdollistaa sinun osaamisesi kehittymisen ja tuemme sitä työssä oppimisen lisäksi erilaisin koulutuksin, seminaarein ja sertifikaatein. Meillä kehittymisesi ei tallaa paikallaan, vaan pääset itse vahvasti vaikuttamaan siihen, että työ, jota teet, on myös innostavaa ja palkitsevaa.

Työpisteemme sijaitsee Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa, mutta luonnollisesti käytössäsi ovat etätyömahdollisuudet ja joustavan työn ratkaisut arjen sujuvoittamiseen. Lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän laajat ja kattavat henkilöstöedut, joista voit lukea lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Seuraavaksi katse sinuun

Emme hae henkilöä valmiiksi paalutettuun rooliin ja positioon, vaan parasta Salesforce-alustojen osaajaa SOK:n ympäristöön. Voit siis olla Salesforce Marketing Cloud-osaaja, joka haluaa laajentaa osaamistaan muihin Salesforce-alustoihin tai oletko kenties vahva Salesforce Service Cloud-osaaja, joka näkee verkkokaupan puolella ne seuraavat haasteet. Emme myöskään vierasta ajatus, että olet Salesforce Sales Cloud-osaaja ja näet Marketing Cloudissa sen seuraavan trailin, jota haluat seurata.

Olet toiminut useamman vuoden liiketoiminnan sekä IT-organisaatioiden kanssa. Ymmärrät ja pystyt toteuttamaan Salesforcen valmiita toimintoja käyttäjien toimintojen tueksi ja asiakkaidemme hyödyksi. Toivomme, että sinulla on sertifikaatti jo joltakin Salesforcen osa-alueelta (Service, Sales tai Marketing Cloud). Sinulla on osaamista dokumentaatiosta ja kokemusta nykyaikaisista Agile-, Scrum-, tai Safe-toimintamalleista. Ymmärrät järjestelmäintegraatioita Salesforce-toimintaympäristössä, eikä haittaa jos sinulla on kokemusta palveluiden kehittämisestä myös mobiiliympäristössä. GDPR ei ole sinulle pelottava peikko, vaan jo osa tapaasi ajatella ja toimia.

Olet positiivinen tekijä, haluat pureutua liiketoiminnan kysymyksiin ja kykenet löytämään ratkaisut visaisimpiinkin ongelmiin osana laajempia kokonaisuuksia. Välillä hektisenkin arkemme keskellä sinulla pysyy langat käsissä ja siedät muuttuviakin tilanteita aikataulupaineiden alla. Viet asioita ja projekteja jämäkästi eteenpäin ja toimit määrätietoisesti tiimin yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Osaat toimia kansainvälisten toimijoiden kanssa myös englannin kielellä.

Saimmeko sinut kiinnostumaan?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 20.8.2019 mennessä. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, Vesa Vitikainen juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten torstaina 1.8. klo 12-13 ja perjantaina 2.8. klo 12-13 tai torstaina 8.8. klo 12-13 ja perjantaina 9.8. klo 12-13 numerosta 040 820 4371 tai sähköpostitse vesa.vitikainen@sok.fi.