(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / SaaS-ylläpito
Accountor HR Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Hei SaaS-asiantuntija, tule mukaan a+-tiimiimme!
 
Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.
 
Oletko etsimämme SaaS-ylläpidon järjestelmäasiantuntija?
 
Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat etenkin suuret ja keskisuuret kotimaiset yritykset ja ohjelmistoillamme hoidetaan yli 500.000 työsuhteen elinkaareen liittyviä palveluita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkaalla palvelulla on suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.
 
B2B SaaS-liiketoimintamme kasvaa nopeasti ja haluamme panostaa operations-osaamisen vahvistamiseen ja haemme nyt järjestelmäasiantuntijoita SaaS-ylläpidon tehtäviin Espooseen tai Tampereelle.
 
Mistä on kyse?
 
SaaS- ja pilvipohjaiset ratkaisut ovat palvelumme ydintä ja tarjolla on näköalapaikka merkittävän kotimaisen B2B-SaaS-palvelun kehityksessä ja operoinnissa. Järjestelmäasiantuntijana hallinnoit ympäristöjämme ja kehität kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa.
 
Työsi koostuu mm. paremman palvelukokemuksen kehittämisestä, asiakkaiden migraatioista (on-prem to SaaS) ja alustojen ylläpidosta ja jatkuvasta kehityksestä tietoturvan ja tehokkuuden näkökulmasta. Pääset myös mukaan sisäisiin kehityshankkeisiin ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksemme kanssa.

Mitä sinulta odotamme?
 
Etsimme asiantuntijoita, joilla on aikaisempaa kokemusta SaaS-ohjelmistojen hallinnasta, transitioista, autentikaatioiden hallinnasta ja API-ratkaisuista. Kaikkea ei tarvitse osata, ja etsimmekin useampaa kuin yhtä henkilöä kasvavaan tiimiimme.
 
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on osaamista:

  • Palvelinarkkitehtuurista
  • Azuresta tai muista julkisen pilven ratkaisuista
  • MS SQL tietokannoista
  • Ymmärrys tietoverkoista ja tietoturvasta
  • Varmuuskopioinnista
  • Et pelästy käsitteistä IaM, CIAM, IDP, PaaS, Ansible

 
Asenteesi on asiakaslähtöinen ja ratkaisuhakuinen. Toivomme, että olet tiimipelaaja, hahmotat isoja kokonaisuuksia ja pystyt pitämään langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Etsimme henkilöä, jolla on aito halu kehittämiseen ja asioiden eteenpäin viemiseen.

Millaista meillä sitten on työskennellä? 

Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Katso tästä minkälaiselta Espoon toimistossamme näyttää ja mitä mieltä työntekijämme ovat kultuuristamme.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita. Katso mitä Testaajamme Jenni sekä Sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä.

Voit valita työskenteletkö Espoossa vai Tampereella. Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä.
Tampereen ydinkeskustan toimistomme on myös loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Siellä meillä on iso tiimi, joka ottaa aina lämpimästi vastaan.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 2.4.2020 mennessä. Esimiehemme Tiina vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse tiina.koivula@accountorhr.fi . Tiinan tavoitat myös numerosta +358406624198.

Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!

Me Accountor HR-klusterissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä! 

Accountorin HR-klusteri tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin sekä digitaalista palvelua osaamisen kehittämiseen. Olemme alan johtava toimija. Ohjelmistoratkaisuista vastaavan yksikkömme Accountor HR Solutionsin tuotteilla Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita. Osaamisen kehittämiseen erikoistuneen yksikkömme Opinahjo-Eduhousen koulutuspalveluita käyttävät tuhannet talouden ja HR:n ammattilaiset sekä esimiehet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
Accountorin HR-klusteri on osa kansainvälistä Accountor-konsernia. Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa. www.accountor.com