(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / SaaS-ylläpito
Accountor HR Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla.

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.

Oletko etsimämme SaaS-ylläpidon järjestelmäasiantuntija?

Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat etenkin suuret ja keskisuuret kotimaiset yritykset ja ohjelmistoillamme hoidetaan yli 500.000 työsuhteen elinkaareen liittyviä palveluita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkaalla palvelulla on suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.

B2B SaaS-liiketoimintamme kasvaa nopeasti ja haluamme panostaa operations-osaamisen vahvistamiseen ja haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa SaaS-ylläpidon tehtäviin Espooseen tai Tampereelle.

Mistä on kyse?

SaaS- ja pilvipohjaiset ratkaisut ovat palvelumme ydintä ja tarjolla on näköalapaikka merkittävän kotimaisen B2B-SaaS-palvelun kehityksessä ja operoinnissa.

Järjestelmäasiantuntijana hallinnoit ympäristöjämme ja kehität kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa.

Työsi koostuu mm. paremman palvelukokemuksen kehittämisestä, asiakkaiden migraatioista (on-prem to SaaS) ja alustojen ylläpidosta ja jatkuvasta kehityksestä tietoturvan ja tehokkuuden näkökulmasta. Pääset myös mukaan sisäisiin kehityshankkeisiin ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksemme kanssa.

Mitä sinulta odotamme?

Etsimme asiantuntijoita, joilla on aikaisempaa kokemusta SaaS-ohjelmistojen hallinnasta, transitioista, autentikaatioiden hallinnasta ja API-ratkaisuista. Kaikkea ei tarvitse osata, ja etsimmekin useampaa kuin yhtä henkilöä kasvavaan tiimiimme.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on osaamista:

 

  • Palvelinarkkitehtuurista
  • Azuresta tai muista julkisen pilven ratkaisuista
  • MS SQL tietokannoista
  • Ymmärrys tietoverkoista ja tietoturvasta
  • Varmuuskopioinnista
  • Et pelästy käsitteistä IaM, CIAM, IDP, PaaS, Ansible

Asenteesi on asiakaslähtöinen ja ratkaisuhakuinen. Toivomme, että olet tiimipelaaja, hahmotat isoja kokonaisuuksia ja pystyt pitämään langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Etsimme henkilöä, jolla on aito halu kehittämiseen ja asioiden eteenpäin viemiseen.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Katso mitä Testaajamme Jenni sekä Sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita.

Voit valita työskenteletkö Espoossa vai Tampereella. Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä.
Tampereen ydinkeskustan toimistomme on myös loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Siellä meillä on iso tiimi, joka ottaa aina lämpimästi vastaan.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 9.2.2020 mennessä. Esimiehemme Tiina vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse tiina.koivula@accountorhr.fi . Tiinan tavoitat myös numerosta +358406624198. Lisäksi olemme varanneet soittoajat ohjelmistopalveluiden tuoteomistajalle Sami Niemisalolle 27.1. klo 12-13 ja 29.1. klo 15-16, Samin tavoitat numerosta 050 411 8922.

Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!

Me Accountor HR-klusterissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!