(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Rukakeskus Oy
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017

Rukakeskus-konserni on perheyritys, joka on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja lähes 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 26 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 160 henkilöä.

Rukakeskus Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pyhätunturi Oy, joka vastaa Pyhän hiihtokeskuksen rinnepalveluista ja oheistoiminnoista sekä TuottoOmistus Oy, joka vastaa Ski-Inn huoneistojen vuokrauksesta ja huollosta Rukalla ja Pyhällä. Yhtiöt omistaa Ahon perhe, jonka Aho Group Oy valittiin Vuoden 2008 Perheyritykseksi. Suomen Hiihtokeskusyhdistys palkitsi Rukan vuoden 2014 hiihtokeskukseksi ja World Ski Awards kilpailussa Ruka on palkittu kolmesti Suomen parhaana hiihtokeskuksena.

Haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan konsernimme tietojärjestelmien, palvelinten ja muun IT-infran ylläpitämisestä yhdessä muun ICT-tiimin kanssa. Yhtiöllämme on kunnianhimoiset tavoitteet sähköisen kaupan, asiakaskokemuksen ja muun liiketoiminnan digitalisoimisen osalta – tässä kaikessa ICT:llä on voimakas taustarooli asioiden mahdollistajana.

Järjestelmäasiantuntijana työtehtäviäsi ovat muun muassa:
- Windows palvelinten ja työasemien asennus, valvonta sekä ylläpito (sis. MS Office)
- IT- ja järjestelmätuihenkilönä toimiminen organisaation muille jäsenille liittyen mm. tietokoneisiin, maksulaitteisiin ja kassajärjestelmiin
- Tietokantojen ylläpito ja päivitys
- Erilaisiin kehitysprojekteihin liittyvät vaihtelevat tehtävät

Toimipiste sijaitsee Rukalla ja edellyttää alueella asumista. Työtehtävä on vakituinen ja ympärivuotinen.

Odotamme:
- Muutaman vuoden työkokemusta erilaisista IT- tai järjestelmä-alan asiantuntijatehtävistä
- Vähintään keskiasteen soveltuvaa koulutusta (esim. Tietotekniikan tai taloushallinnon tradenomi)
- Reipasta, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta tekemiseen
- Hyvä ymmärrys Microsoft-maailman palvelinarkkitehtuureista, verkoista ja palomuureista
- Tietokantojen tuntemus ja vahva kokemus (SQL)
- Nopea oppimiskyky ja into oppia uutta
- Tiimipelaajan taitoja, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja
- Töiden priorisointikykyä
- Suomen kielen hyvää hallintaa
- Vähintään hyvää englannin kielen taitoa

Näiden lisäksi eduksi katsotaan:
- VEEAM varmuuskopioinnin-, VMWaren- sekä Active Directorin kokemus ja HP verkkolaitteiden tuntemus
- Kiinnostus uusia teknologioita ja niiden luomia mahdollisuuksia kohtaan
- Linux ja Mac perustuntemus
- Työkokemus matkailualalta
- Kokemus maksu- ja kassajärjestelmistä
- Drupal ja/tai Drupal commerce kokemus
- Haemme lähivuosina uusia ratkaisuja myös tiedonhallintaan (intranet sekä business intelligence / raportointi) ja asiakkuuden hallintaan (CRM). Kaikki kokemus näistä alueista on myös eduksi.

Me puolestamme tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan hiihtokeskusmaailman kärkipaikalla, vakavaraisessa suomalaisessa perhe-yhtiössä kahden erilaisen tunturin parissa. Pääset myös työskentelemään loistavan ICT-tiimin kanssa kasvavassa ja menestyneessä organisaatiossa sekä saat oivan mahdollisuuden kehittää omaa järjestelmä- ja IT-osaamistasi. Rukan ja Pyhän maailma on täynnä lunta, laskemista ja lautailua – ympärivuotista iloa loistavassa porukassa. Esimiehenäsi toimii Rukakeskus Oy:n talouspäällikkö Aija Kukila ja asemapaikkasi on Rukan kylässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Lappi - Ruka-Kuusamon HR-koordinaattori Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai 050 4131220. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Rukakeskus Oy:sta ja sen toiminnasta lisätietoa saat osoitteista ski.ruka.fi ja ski.pyha.fi.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen, liitteineen sekä mahdollisine työnäytteineen viimeistään 5.3.2017 oheisen hakulinkin kautta. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme pysty käsittelemään.
Täytämme paikan välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten hae heti!