Järjestelmäasiantuntija, rakennusautomaatio
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Jatkamme kasvua ja vahvistamme rakennusautomaatiotiimiämme hakemalla toimipisteeseemme Vantaalle rakennusautomaatioasiantuntijaa. Sinua odottaa hyvä, toimiva tiimi ja mielenkiintoiset projektit. Hae heti!

Tarjolla tehtävä, jossa pääset ottamaan vastuuta, toimimaan itsenäisesti ja työskentelemään sujuvassa yhteistyössä sidosryhmiemme ja asiakkuuksiemme parissa. Tukenasi on aina asiantunteva tiimi ja mahdollisuudet ovat kehittyä koko ajan eteenpäin. Me Caverionilla haluamme panostaa jatkuvaan oppimiseen ja tarjota työkaluja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työnkuvaasi sisältyy rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus ja säätötehtävät, asennukset sekä kunnossapidon vaihtelevat tehtävät. Osallistut lisäksi käyttöönottoon ja huoltotoimenpiteisiin.

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • LVIS- järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemusta ja prosessien ymmärtämistä
  • alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemuksen (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).
  • tietoverkkomaailman tuntemuksen

Tekninen koulutustausta auttaa sinua menestymään tehtävässä ja lisäksi edellytämme muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemusta. Osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia. Tarvitset tehtävässä myös järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärrystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Mikko Huusko p. 050 577 1860. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja antaa myös HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5109. Hae tehtävää 2.05.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259157
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa