(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (radio- ja satelliittijärjestelmät), Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Erinomainen asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta – tule meille  

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI

radio- ja satelliittijärjestelmien pariin Turun Pansioon Merijärjestelmät -toimialalle.

Nautitko vuorovaikutuksesta laitevalmistajien ja asiakkaiden asiantuntijaorganisaatioiden kanssa? Järjestelmäasiantuntijana toimit Merivoimien alusten radio- ja satelliittijärjestelmien teknisenä asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu järjestelmien kunnossapito sekä kunnossapitotehtävien koordinointi ja ohjeistaminen. 

Tehtävässä menestymistä tukee tietotekniikka-/elektroniikkainsinöörin koulutus tai vastaava teknisen alan koulutus sekä osaaminen Windows -ympäristöstä sekä IP -verkko- ja sarjaliikennetekniikasta. Radiotekniikan osaaminen on iso etu, mutta uteliaisuus RF-tekniikkaa kohtaan vie myös pitkälle. 

Tehtävässä pääset hyödyntämään systemaattista ajattelutapaasi ja hyviä vuorovaikutustaitojasi, toivomme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on eduksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää matkustusvalmiutta ja työssä pääset hyödyntämään myös englannin kielen taitoasi, esimerkiksi tehdessäsi yhteistyötä kansainvälisten laitevalmistajien kanssa. 

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Sinulla on työssäsi osaavien kollegoiden tuki ja perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Lupaamme sinulle kokemusta, jota et muualta saa! 

Hakeminen ja lisätiedot

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Tuula Pekkalalta, puh. 040 315 7939 etunimi@sukunimi@millog.fi tai osastopäällikkö Pekka Mäntylältä, puh. 040 315 7935 etunimi@sukunimi@millog.fi.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.5.2020 mennessä osoitteessa  www.millog.fi/meille-toihin/  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi