(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, pilvi- ja käyttöpalvelut
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme nyt 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA

pilvi - ja käyttöpalveluihin Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteisiimme vahvistamaan asemaamme toimia asiakkaidemme pilviteknologioilla toteutettujen ratkaisujen toimittajana.

Meillä tehtäväsi voivat vaihdella pilvi- ja käyttöpalvelutransformaatioiden, transitioiden ja jatkuvien palveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Olet näkyvä tekijä niin tiimeillemme kuin asiakkaillekin. Menestystäsi siivittää vielä luontainen kiinnostuksesi tulevaisuuden teknisiin ratkaisuihin ja arkkitehtuureihin.

Toivomme, että olet kerryttänyt käytännön kokemusta pilvipalveluista jo muutaman vuoden ajalta. Sinulla on myös kokemusta asiantuntijan roolissa työskentelystä Azure, AWS tai Google Cloud Platform -asiakastoimituksissa. Olet ehkä hankkinut sertifioinnit yhden tai useamman pilvipalvelutoimijan teknologioista ja palat halusta jakaa tietoa sekä tutkia uutta pilvipalvelu-, DevOps- ja muilla sovellusautomaation työkaluilla. Viestit, esiinnyt ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olemme jo yli 1200 hengen kasvava kotimainen IT-ohjelmisto ja palveluyhtiö. Kokeneet kollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hae heti tai viimeistään 8.3.2020 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Niko Puokka vastaa niihin mielellään joko numerosta 040 759 3677 tai meilitse niko.puokka (at) digia.com.