(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / Palvelinasiantuntija, 2-taso
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Haemme nyt useampaa 2-tason järjestelmäasiantuntijaa, system specialistia, vahvistuksiksi reippaasti kasvaviin asiantuntijatiimeihimme. Lupaamme haastavan tehtävän, jota voi elisalaisen työkulttuurin mukaisesti hoitaa sieltä, mistä parhaiten itseltään tuntuu.

Mitä tiimissämme tehdään?

Virallisesti muotoiltuna tehokkaat tiimimme vastaavat Elisan ulkoistus- ja tukipalveluasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta samalla, kun tuemme loppukäyttäjiä kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä hieman kinkkisemmissä kysymyksissä. Käytännössä arkemme muodostuu vaihtelevista ja haastavistakin tikettien ratkomisesta ja muutosten tekemisestä sekä valvonnan seuraamisesta. Sinun tärkein tehtävä on asiantuntemuksellasi asiakkaan jeesaaminen parhaasi mukaan ja heidän arjen helpottamista. Toisen asteen tuen antamisen lisäksi ylläpidämme ja kehitämme asiakasympäristöjä sekä osallistumme muun muassa erilaisiin asiakasprojekteihin teknisinä asiantuntijoina.

Miksi sinun kannattaa hakea tehtävää?

Ratkomme monipuolisia ja yllättäviäkin ongelmia ja se pitää työn päivästä päivään hyvin mielenkiintoisena. Pääset hyödyntämään jo kartutettua ammattitaitoasi ja kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Yksikään päivä ei ole samanlainen! Työskentelemme laajasti useiden eri teknologioiden parissa, kuten:

  • Microsoft-palvelinkäyttöjärjestelmät ja -teknologiat (Esim. Active Directory, ADFS, PKI)
  • Palvelin ja verkkoympäristöjen valvontaratkaisut
  • Varmistusratkaisut
  • Citrix Netscaler
  • Office 365, Azure
  • MS SQL
  • Automatisointi ja skriptaus
  • Tietoliikenne (LAN, WLAN, Palomuuri)
  • Microsoft SharePoint sekä SharePoint Online

Lähitulevaisuudessa haluamme keskittyä yhä enemmän tuotannon ohjaukseen kohdistamalla työpyynnöt oikeille asiantuntijoille. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset työskentelemään omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteiden parissa, ja tietenkin kehittymään haluamaasi suuntaan. Parasta tässä hommassa on vapaus - saat päättää itse mistä teet töitä. Moni tiimiläisemme on useamman päivän viikosta etänä. Fyysinen työpisteesi voi useimmiten olla millä tahansa Elisan toimistolla.

Olisiko sinusta Elisan järjestelmäasiantuntijaksi?

Haluat oppia uutta, kehittää ja laajentaa sekä syventää omaa teknologiaosaamistasi. Nautit ongelmanratkaisusta ja se sujuu sinulta kuin luonnostaan. Sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua tiimiltäsi, mutta usein työ on itsenäistä. Sinulla on jo vähintään kolmen vuoden kokemus toisen asteen tuen töistä tai olet toiminut projekteissa, joissa olet työskennellyt meillä käytössä olevilla teknologioilla. Ongelmat, joita ratkomme päivittäin ovat sen verran kinkkisiä, että tarvitset syväosaamista ja mielellään sertifiointeja käyttämistämme teknologioista. Ymmärrät hyvin toisen asteen käyttötuen kokonaisuuksia ja pystyt tuottamaan teknisiä dokumentaatioita sekä suunnitelmia.

Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on niistä kysyttävää, niin ota yhteyttä: timo.airaksinen@elisa.fi / 040 217 1786.