(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Tikkakoski
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon TVJ -toimialalle Tikkakosken toimipaikkaan

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä Ilmavoimien järjestelmäinsinöörin kanssa ja osallistut järjestelmän ylläpidon suunnitteluun ja toteutukseen Millogissa.

Sinulla on systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvien organisointi- ja yhteistyötaitojen lisäksi aktiivista ja vastuullista työskentelyotetta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta sekä tutkatekniikan ja paikantamislaitteiden tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähkö/tieto-/tietoliikennetekniikan insinööri). Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP, M-files) sekä perustaidot tiedonsiirtotekniikasta ja linuxin käytöstä ovat eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä osaavan työyhteisön tuen.

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy ryhmäpäällikkö Timo Eskoselle 040 315 7148 tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselle 040 315 7563.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.