(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Haemme ilmatorjuntaohjusjärjestelmien kunnossapitoon Riihimäen toimipaikkaan

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaan sekä Millogin huoltohenkilöstön kanssa. Päivittäisessä työssäsi osallistut ilmatorjuntaohjusjärjestelmien kunnossapidon suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen Millogissa. Toimenkuvaan kuuluu myös huoltohenkilöstön päivittäisen työn suunnittelu ja ohjaus. 

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvien organisointi- ja yhteistyötaitojen lisäksi aktiivista ja vastuullista työskentelyotetta. Sinulla on systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkö-/automaatio-/tietoliikennetekniikan insinööri). Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP, M-files) on eduksi.

Millogilla töissä? 

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä osaavan työyhteisön tuen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Me Millogilla panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Lisäksi kannustamme työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta myös työajan ulkopuolella. 

Hakeminen ja lisätiedot

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Saku Seppälältä 040 315 8409 tai Tapani Asikaiselta 040 315 7563. 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.3.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi