(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme Riihimäelle

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA, MUAS lennokkijärjestelmien ylläpitoon.

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä laitevalmistajien ja asiakkaiden kanssa ja vastaat järjestelmien ylläpidon suunnittelusta, kehittämisestä sekä ohjauksesta Millogissa.

Sinulla on systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvien organisointi- ja yhteistyötaitojen lisäksi aktiivista ja vastuullista työskentelyotetta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta sekä lennokkikaluston ja/tai elektroniikan tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP, M-files) on eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä osaavan työyhteisön tuen.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Tapani Asikaiselta 040 315 7563 tai osastopäällikkö Jari Kortelaiselta 040 315 7670.
Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.1.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fiMillog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.