(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.


Haemme TVJ (tiedustelu, valvonta ja johtaminen) -toimialalle Riihimäelle

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Osallistut Millogin asiakkaiden järjestelmähankkeisiin ja niiden ylläpitoon. Tehtäväkenttä muodostuu järjestelmien kehittämisestä, testaamisesta, päivittämisestä ja tietoturva-asioista. Toimenkuvan sisältö ja vaativuus ovat osittain muokattavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietotekniikka-alan tutkintoa ja soveltuvaa työkokemusta. Tehtävässä menestyäksesi hallitset Linux ja Windows -käyttöjärjestelmät työasema- ja palvelinympäristöissä. Lisäksi tunnet tietoliikenteen perusteet, ymmärrät tietoturvaa ja virtualisointiratkaisuja. Toimit oma-aloitteisesti, aikaansaavalla ja ahkeralla otteella ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn. Arvostamme myös projektiosaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, asiakasläheisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai yrityksestä? Soittele rohkeasti ryhmäpäällikkö Antti Juntuselle, puh. 040 315 7279, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.8.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.