(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta sekä tiettyjen Ilmavoimien järjestelmien ylläpidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Kokemusta, jota et muualta saa!

Tarjolla huippupaikka asiantuntevassa organisaatiossa Riihimäellä TVJ (tiedustelu, valvonta ja johtaminen) -toimialalla

Oletko sinä etsimämme tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpidon

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA?

Nautitko vuorovaikutuksesta laitevalmistajien ja asiakkaiden kanssa? Haluatko toimia järjestelmien elinkaaren kaikissa vaiheissa? Järjestelmäasiantuntijana vastaat järjestelmien ylläpidon suunnittelusta, kehittämisestä sekä ohjauksesta koko Millogissa. Pääset matkustamaan jonkin verran ja saat hyödyntää englannin kielen taitoasi.

Toivomme vahvuuksiisi kuuluvan hyvien organisointi- ja yhteistyötaitojen lisäksi systemaattisen ajattelutavan, sillä näitä taitoja tarvitset tehtävässä. Aktiivinen ja vastuullinen työskentelyote sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen ovat suotavia.

Aikaisempi kokemus puolustusteollisuudesta tai tutkatekniikan ja paikantamislaitteiden tuntemus edesauttavat tehtävässä menestymisessä. Insinöörin (sähkö-/tieto-/tietoliikennetekniikka) tutkinto on tehtävään sopiva. Isot plussat saat osaamisesta liittyen tietojärjestelmien käyttöön (SAP, M-files).

Vahvuuksiimme työnantajana kuuluvat erinomainen työilmapiiri, mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen (lue: panostamme henkilöstön koulutukseen!) sekä kattava työterveyshuolto. Saat haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä tueksesi osaavan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tehtävästä ryhmäpäällikkö Timo Eskoselta, puh. 040 315 7148 ja osastopäällikkö Tapani Asikaiselta, puh 040 315 7563.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.8.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.