(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Pansio
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Kokemusta, jota et muualta saa!

Erinomainen asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta – tule meille 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI Turun Pansioon Merijärjestelmät-toimialalle.

Toimit Merivoimien alusten VASO (=vedenalainen sodankäynti)- ja ohjusryhmän ylläpitämien asejärjestelmien teknisenä asiantuntijana. Työnkuvasi muodostuu järjestelmien kunnossapitotehtävistä, määräaikaishuolloista ja vikakorjauksista sekä kunnossapitotehtävien koordinoinnista, kehittämisestä ja ohjeistamisesta. Olet aktiivisesti yhteydessä laitevalmistajiin ja asiakkaan asiantuntijaorganisaatioon. Osallistut myös vuosityösuunnitteluun ja kouluttamiseen. 

Ydintehtävämme on kunnossapito ja tehtävässä menestymistä tukee soveltuva insinöörin koulutus. Tulevassa tehtävässäsi työskentelet laajalti tekniikan eri osa-alueita käyttävien järjestelmien parissa, joten koulutuksesi voi olla eri tekniikan aloilta, kuten elektroniikan-, tietoliikennetekniikan-, tai automaatiotekniikan alalta. Tarkasti määriteltyä koulutuspohjaa tärkeämpänä pidämme kykyä ja halua oppia koko ajan lisää ja kasvattaa osaamista. Kokemus vaativista asennus- ja käyttöympäristöistä (laivat) ja monimuotoisista teknisistä ratkaisuista on ehdoton valtti! Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää pitkäjänteistä työskentelyä ja halua sitoutua tehtävään.

Systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä kyky kunnossapitotoiminnan kehittämiseen ovat vahvuuksiasi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Saat myös hyvän perehdytyksen työhön ja osaavien kollegoiden tuen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää järjestelmäasiantuntija Pekka Määttäseltä puh. 040 315 8063, etunimi.sukunimi@millog.fi tai ryhmäpäällikkö Mika Uskilta, puh. 040 315 7932, etunimi.sukunimi@millog.fi. Tavoitat Pekan ja Mikan parhaiten viikkojen 27-32 aikana ja Pekan lisäksi vielä viikkojen 33-35 aikana.

Jätä hakemuksesi 8.9.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.