(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Kalkku
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Kalkun toimipaikkamme kaipaa vahvistusta – tule meille  

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI

toimimaan ajoneuvokaluston teknisenä asiantuntijana teknisellä osastolla. Vastuualueellesi kuuluu tuotetiedon hallinta-, dokumentointi- ja huollon suunnittelutyöt, sekä järjestelmien kunnossapitoon liittyvät tekniset selvitykset.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tekniikanalan insinööri) tai tietotaito ajoneuvo-, kuorma-auto- tai materiaalinkäsittelylaitetekniikasta sekä hyvä ymmärrys jonkin edellä mainittujen kalustojen kunnossapitoon liittyvistä perusasioista. 

Tehtävä edellyttää sinulta kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Odotamme sinulta systemaattista ja kehityslähtöistä ajattelutapaa ja hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi hyvässä työilmapiirissä osaavien kollegoiden kanssa.

Kokemusta, jota et muualta saa!


Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Mika Luutikiveltä, puh. 040 315 7715, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.6.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.
 Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.