Järjestelmäasiantuntija liikkuvaan työhön
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Etsimme nyt tekijää kasvamaan järjestelmäasiantuntijan rooliin TruTekniikka Oy:lle. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta laitteiden huolto-, korjaus- sekä asennustehtävistä sekä valmiutta matkustella ympäri Suomea? Oletko oma-aloitteinen ja joustava työntekijä, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Järjestelmäasiantuntijaa Vantaalle!
Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme TruTekniikka Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet TRUMPF-valmistajan levyntyöstökoneiden parissa tehden erilaisia huolto-, korjaus- sekä asennustöitä. Pääasiallinen tehtävänkuvasi on matkustella ympäri Suomea tehden huolto- ja korjaustöitä asiakkaille. Tehtävässä kehittymisen myötä pääset vaativimpien korjaustöiden pariin sekä tekemään järjestelmän käyttöönottokoulutuksia asiakkaille.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tuletkin aluksi työskentelemään kokeneemman kollegan kanssa. Perehdytyksen jälkeen pääset osallistumaan kuukauden koulutusjaksoon Saksassa, Stuttgartin läheisyydessä. Tehtävä sopii loistavasti sinulle, joka haluat päästä kasvavaan yritykseen, jossa tarjotaan laajat kehittymismahdollisuudet. Pääset osaksi työpaikkaa, jossa koulutetaan työntekijöitä, tarjotaan haasteita sekä välitetään aidosti työntekijöistä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutus (kone-, sähkö, tai automaatiotekniikasta). Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet työskennellyt aikaisemminkin vastaavien levyntyöstökoneiden parissa, sekä sinulla on kertynyt kokemusta myös liikkuvasta työstä. Olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu, joustava sekä oma-aloitteinen tekijä. Sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen taito sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva korkeakoulutus (kone-, sähkö- tai automaatiotekniikasta)

Vähintään vuoden verran työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Matkustusvalmiutta ja kiinnostusta toimia liikkuvassa työssä

Tuntemusta verkkoasetuksista sekä väylätekniikoista

Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös saksan kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Asuinpaikalla ei suurta merkitystä, tehtävä sisältää matkustusta ympäri Suomea

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.02.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
TruTekniikka Oy toimii TRUMPF-nimisen valmistajan maahantuojana. TruTekniikka Oy hoitaa koko prosessin maahantuonnista asiakkaiden käyttöönottoon sekä huoltoihin ja koulutuksiin. TRUMPF on johtava maailmanlaajuinen huipputeknologiayhtiö, joka tuottaa konetyökaluja, lasereita ja elektroniikkaa teollisuuden sovelluksiin. Heidän teknologioita käytetään mitä erilaisimpien tuotteiden valmistamisessa ajoneuvoista, rakennusteknologiasta ja mobiililaitteista viimeisintä tekniikkaa edustavaan energian ja tiedon tallentamiseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240181
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa