(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA LAITETOIMITUKSIIN
Telia Inmics-Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Hei, olen Matias ja toimin lähitukipalveluiden tiiminvetäjänä. Tiimissäni työskentelee asiakkaidemme lähitukipalveluiden parissa alamme parhaimpia asiantuntijoita. Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä työskentelemään asiakkaallemme elinkaarenhallintaan laitevaihtojen pariin. Työnimikkeesi tulee olemaan System Specialist ja työskentelypaikkasi on asiakkaamme tiloissa Kuopiossa.

Tässä on sinulle oiva tilaisuus kartuttaa arvokasta kokemusta IT-alalta ja hypätä tehtäviin, joissa pääset pyörittämään omalta osaltasi loppukäyttäjälaitteiden elinkaaripalvelua.

SINUN SEURAAVA SIIRTOSI?

Tehtävässä vastaat asiakkaallemme toimitettavasta laitteiden esiasennus- ja vaihtotehtävistä. Työtehtäviin kuuluu tilattujen laitteiden ja tarvikkeiden purku ja valmistelu toimitusta varten, laitekannan tietojen päivitys, työasemien ja läppäreiden esiasennus, laitevaihtojen aikataulutus, laitteiden vaihdot yhdessä loppukäyttäjän kanssa, sekä palautuvien laitteiden inventointi.

KETÄ ME ETSIMME?

Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta alalta, mutta toivomme sinun omaavan jo jonkin verran kokemusta esim. koneiden esiasennustehtävistä SCCM:n avulla. Olet paineensietokykyinen ja tiukatkaan aikatauluhaasteet eivät aiheuta sinulle harmaita hiuksia. Pystyt itsenäiseen laitevaihtojen aikatauluttamiseen ja laitteiden toimituksiin sovitussa aikataulussa. Tehtävien suorittaminen vaatii myös Windows-työasemamaailman ongelmanratkaisutaitoja, joten tunnet jo hieman ennestään Windows 10-laitteiden sielunelämää, sekä ratkaisuja tyypillisimpiin ongelmatapauksiin.

Työ on ennen kaikkea asiakaspalvelutehtävä, jossa autat asiakastamme ja heidän loppukäyttäjiänsä laitteiden elinkaariprosessissa. Päivittäisillä käyttäjäkohtaamisilla tuot iloiset kasvot yrityksemme toiminnalle. Pystyt priorisoimaan sinulle osoitetut tehtävät niiden kiireellisyyden mukaan ja huolehtimaan laitevaihdoille osoitetusta aikataulusta.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytyksenä työn suorittamiselle.

Ideaalihakijamme on:

  • Asiakaspalveluhenkinen
  • Tunnollinen ja oma-aloitteinen
  • Paineensietokykyinen

Olisi mahtavaa, jos omaat jo jonkin verran kokemusta seuraavista:

  • SCCM-esiasennukset
  • Windows-10 ongelmanselvitys
  • HP-työasemat ja läppärit
  • Lähitukitehtävät loppukäyttäjälaitteiden parissa

ME TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavan työyhteisön. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa elinkaaripalvelun tehtävissä, joissa pääset kartuttamaan monipuolisesti kokemustasi. Työtehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi juuri opintonsa päättäneelle. Työyhteisömme on arvostettu ja pidetty, käy vilkaisemassa mitä Eero ja Topi kertovat meillä työskentelystä täällä.

Työtehtävä on vakituinen ja aloitus tehtävässä on mahdollinen heti sopivan henkilön löydyttyä.

KIINNOSTUITKO?

Jos haluat kartuttaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä laitevaihtojen parissa, älä epäröi, vaan hae tehtävää heti! CV:si lisäksi haluaisimme, että hakemuksessasi mainitsisit palkkatoiveesi. Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen (+358) 440635640 tai sähköpostitse matias.ihalainen(at)inmicsnebula.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävän viimeinen hakupäivä on 19.4.2020.