(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija lähitukitehtäviin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme logistiikkakeskukseemme Mäntsälään hyvät IT-taidot ja asiakaspalveluhenkisen asenteen omaavaa IT-järjestelmäasiantuntijaa lähitukihenkilöksi.


Monipuolinen työnkuvasi sisältää työasema-asennuksia, teknistä ongelmanratkomista sekä Mäntsälän konttorin, verkkokaupan ja logistiikan henkilökunnan tukemista IT-asioissa. IT-tukihenkilönä tehtäviisi kuuluu tukipyyntöjen käsitteleminen ja ratkaiseminen sekä puhelimitse tapahtuva neuvonta. Hoidat myös myymälöiden etätukea ja AD –ylläpitoa. Pääset osallistumaan työssäsi myös erilaisiin IT-projekteihin.


Odotamme sinulta:


- Kokemusta vastaavista tehtävistä 

- Office 365 ympäristöön ja ratkaisuihin liittyvää osaamista


- Kokemusta työasema- ja tulostinympäristöistä


- Hyvää ymmärrystä ja kokemusta verkkoratkaisuista


- Kokemusta kassalaiteympäristöstä / osaamista kaupan teknologiaratkaisuista


- Kokemusta palvelinympäristöistä


- Microsoft Active Directory – osaamista


- Asiakaspalveluhenkistä asennetta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta


- Kykyä vastata tukipyyntöihin kiireellisyysjärjestyksessä ja ratkoa ongelmia tehokkaasti


- Kykyä viedä asiat loppuun saakka


Tarjoamme sinulle


Tiimissämme on reipas tekemisen meininki ja myönteinen ja välitön ilmapiiri. Pääset tukemaan työssäsi sekä logistiikkakeskuksen että myymälöiden henkilökuntaa, joten tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisia haasteita kivassa porukassa. Tarjoamme myös hyvät koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään osana kasvavaa ja kehittyvää Tokmannia.


Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä rohkeasti uuden oppimiseen.


Lisätiedot ja hakuohjeet


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta.


Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.11.2018. Tehtävä saatetaan täyttää sopivan henkilön löytyessä ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmäpäällikkö Niko Paappanen, p. 0207286509. Parhaiten tavoitat Nikon torstaina 15.11.2018 klo 13-14 tai maanantaina 19.11.2018 klo 9-10.

Hakusanat: lähituki, IT-järjestelmäasiantuntija, kassalaiteympäristö, työasema- ja tulostinympäristöt, palvelinympäristöt, Office 365, etätuki.