(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija lähitukeen
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Etsimme pätevää ja energistä järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään lähitukitehtäviin Kemiin metsäteollisuuden asiakkuuteen.

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA LÄHITUKEEN

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Saat rinnallesi mukavan ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä ja tuotannon tekijöitä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa. Pelastat päivän auttamalla asiakkaasi pulasta teknisten ongelmien kanssa. Työskentelypisteesi sijaitsee asiakkaan tiloissa. 

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet ratkonut Windows-työasemaympäristön (7 ja 10) moninaisia ongelmia ja sormesi ei mene suuhun haastavampienkaan tilanteiden edessä. Autat käyttäjiä myös mobiililaitteiden kanssa, joten Android ja iOS-tuntemus on eduksi. Asennat uudet työasemat ja suoritat vaihdot loppukäyttäjille sekä vastaat omalta osaltasi laitteiden palautuksesta rahoitusyhtiölle. Tunnet myös muut ict-infran osa-alueet ja pystyt tarvittaessa soveltamaan tietotaitoasi palvelin- ja verkkoinfran ongelmanselvityksessä, sekä tekemään pienimuotoista ylläpitotyötä esim. tulostusjonojen parissa.

Asiakkaamme etu on sinulle aina ensisijalla ja tuot yrityksemme toiminnalle iloiset kasvot päivittäisten käyttäjäkohtaamisten kautta. Olet ennen kaikkea rautainen asiakaspalvelija. Nautit ihmisten parissa työskentelemisestä etkä pelkää osoittaa sitä. Toimit tehokkaasti paineen alaisena, joten ajoittaiset tiukatkaan aikatauluhaasteet ja tuotantoympäristön kriittisyys eivät tuota harmaita hiuksia. Olet tottunut työskentelemään monitoimittajaympäristössä, jossa autat myös muita palvelutoimittajia asiakkaan ict-infran toimivuuden takaamiseksi. Haluat varmistaa palveluiden jatkuvuuden ja muun tiimin pysymisen kärryillä huolellisella dokumentoinnilla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys.

TARJOAMME

Meillä pääset oppimaan uutta kasvavassa yrityksessä, jossa rinnallasi on rautaisia ict-alan ammattilaisia tukemassa kehittymistäsi. Työskentelet monipuolisissa lähituen tehtävissä mielenkiintoisessa asiakkuudessa, jonka tuotantoympäristö luo haasteita ja monipuolisuutta työhösi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavat ja luotettavat työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen, puh. 044 063 5640 tai matias.ihalainen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2019.