(Poistunut julkaisusta)

järjestelmäasiantuntija lähitukeen
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsimme useampia päteviä ja energisiä järjestelmäasiantuntijoita työskentelemään lähitukitehtäviin merkittävän media-alan asiakkaamme tiloihin Helsinkiin.

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA LÄHITUKEEN

Pähkinänkuoreen aseteltuna vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Saat rinnallesi hauskan ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä ja tuotannon tekijöitä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa. Ylläpidät laitepuskuria ja annat opastusta laitteiden käyttöön. Päivittäisissä loppukäyttäjäkohtaamisissa pääset pelastamaan päivän auttamalla asiakkaasi pulasta teknisten ongelmien kanssa. Työskentelypisteesi sijaitsee asiakkaan tiloissa Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt voit aloittaa kesän jälkeen tai sopimuksen mukaan.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet hyvin Windows- ja Mac-työasemaympäristöt, eikä sormesi mene suuhun haastavampienkaan ongelmien edessä. Ymmärrät myös perusteet muusta IT-infrasta ja termit kuten AD, SCCM, LAN/WLAN/VLAN ovat sinulle tuttuja. Haluat varmistaa palveluiden jatkuvuuden ja muun tiimin pysymisen kärryillä huolellisella dokumentoinnilla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Asiakkaamme etu on sinulle aina ensisijalla ja tuot yrityksemme toiminnalle iloiset kasvot päivittäisten käyttäjäkohtaamisten kautta. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja ja rautainen asiakaspalvelija. Nautit ihmisten parissa työskentelemisestä etkä pelkää osoittaa sitä. Toimit tehokkaasti paineen alaisena, joten ajoittaiset tiukatkaan aikatauluhaasteet eivät tuota harmaita hiuksia. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Tehtävään valituille henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys.

TARJOAMME

Meillä pääset oppimaan uutta rennossa ja aktiivisessa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia tukemassa kehittymistäsi. Työskentelet monipuolisissa lähituen tehtävissä aina työasemien elinkaaripalveluista tapahtumatuotannon teknisiin järjestelytehtäviin. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavat ja luotettavat työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. 

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen, puh. 044 063 5640 tai matias.ihalainen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 2.6.2019 mennessä!