(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / Kyberasiantuntija, 4 henkilöä
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Tehtävän kuvaus

Innostutko sekä monialaisesta ongelmanratkaisusta että teknisistä haasteista? Toimitko luontevasti komentorivillä? Onko osoitteesi ::1 tai 127.0.0.1?

Suojelupoliisissa on haettavana neljä viraston yhteistä järjestelmäasiantuntijan vaativuustason 40.16 virkaa. Virkojen sijoituspaikkana on vastatiedusteluyksikkö Helsingissä.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä sisältää kybervakoilun torjunnan tehtäviä, kuten teknistä tutkintaa, kyberuhka-analyysiä, asiantuntijapalveluita sekä tutkimus- ja kehitystyötä. Järjestelmäasiantuntija toimii osana tiimiä, jossa virkaan valittujen osaamispainotukset tukevat parasta kokonaistoiminnallisuutta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Hakijalta odotamme

Tehtävän menetyksellinen hoitaminen edellyttää seuraavien tietotekniikan osa-alueiden hallintaa: monipuolinen tietoverkko- ja tietoturvaosaaminen sekä kokemusta jostakin seuraavista käyttöjärjestelmäalustoista: Windows, macOS, Linux, BSD. Odotamme erityisesti kykyä tarttua päätelaite- tai verkkoforensiikan tehtäviin tai haittaohjelma-analyysiin.

Lisäksi tehtävässä tarvitaan kykyä hahmottaa laajoja ja monitahoisia kokonaisuuksia, mallinnus- ja menetelmäosaamista, sekä ymmärrystä data-analytiikasta. Olennaista on myös kyky kehittää tarvittaessa ketteriä ratkaisuja yksilöllistä tilannetta palvelevalla ohjelmointi- tai skriptikielellä.

Soveltuva korkeakoulututkinto tai muu pitkäaikainen kokemus tietotekniikasta antaa hyvät edellytykset tehtävän hoitamiseen. Tiimityöskentelyn vuoksi painotamme myös vuorovaikutustaitoja ja hyvää ulosantia. Arvostamme lisäksi kokemusta ja harrastuneisuutta tietoturvaan ja kybertoimintaympäristöön liittyvissä kysymyksissä. Koulutus- ja esiintymiskokemus luetaan eduksi.

Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat välttämätömiä päivittäisten työtehtävien suorittamisen kannalta. Muu kielitaito voidaan lukea eduksi.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 25.9.2019 16:15

ID:   26-1150-2019

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
00121 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4186,59 euroa kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti. Supon tai poliisihallinnon ulkopuolelta tulevan virkamiehen suoritusosa on aluksi 3 - 6 kk 10 % peruspalkasta. Suoritusosa voi olla 0 - 32 %. Kokemusosaa maksetaan palvelusajan perusteella 0 - 14 % ja se voi olla kokemusosaan oikeuttavien vuosien perusteella 8 vuoden jälkeen 4 %, ja 23 vuoden jälkeen enintään 14 % peruspalkasta.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 4

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Suojelupoliisi vaihde Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen 0295 480 131

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella

Suojelupoliisin kirjaamo,
PL 151, 00121 Helsinki

Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.