(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija Kouvolaan, Kotkaan tai Lahteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018Työn kuvaus:
  Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.
 
Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Meillä toimintaa ohjaavat arvot, eivät säännöt. Kannustamme uskaltamaan, olemaan rohkea ja tekemään asioita, joita ei ole ennen tehty. Huolehdimme toinen toisistamme, asiakkaistamme ja itsestämme. Toimimme tehokkaasti ja teemme asiat helpoksi itsellemme sekä asiakkaillemme.
 
Haemme nyt toiminnan kasvaessa samat arvot kanssamme omaavaa
 
JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA 
 
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaillemme toimitettavien järjestelmien käyttöönottoja, ylläpitoa sekä teknistä konsultaatiota. Toimit projektikohtaisissa tiimeissä vastaten omalla työpanoksellasi yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamisesta. Pääset myös osallistumaan tukipalvelun kautta tulevien palvelupyyntöjen toteuttamiseen. Työsi on monipuolisten kokonaisuuksien hallintaa, jossa tukenasi on koko osaava työskentelytiimimme. Työn sijaintipaikka on Kouvola, Kotka tai Lahti.
 
Odotamme hakijoilta:
- Motivaatiota oppia uusia asioita,
- Kykyä ongelman ratkaisuun sekä paineensietokykyä,
- Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja,
- Aikaisempaa kokemusta teknisten asioiden parissa työskentelystä sekä
- Soveltuvaa tietotekniikka-alan koulutusta.
 
Toivomme että sinulle ovat tuttuja:
- Identiteettien-, käyttövaltuuksien- ja pääsynhallinta,
- Windows Server ja Linux,
- Tietokantapalvelut ja SQL-kieli,
- Hakemistopalvelut (Active Directory, LDAP) sekä
- Office 365, Azure ja PowerShell.
 
Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi tuntemus Java EE-sovellusalustasta (JBoss/Wildfly), järjestelmäintegraatioista ja rajapinnoista (Web Services, REST, MuleESB) sekä Micro Focus Access Manager- ja Microsoft Identity Manager-tuotteista.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän. Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Työssäsi pääset kehittämään osaamistasi uusien tekniikoiden sekä tuotteiden parissa. Kannustamme työntekijöitämme menestymään tarjoamalla hyvät uramahdollisuudet. Haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta tarjoamalla laadukkaat edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä sairauskuluvakuutuksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
 
Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössö Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 12.8.2018. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.

Asiakkaan tehtävänimike:  Järjestelmäasiantuntija


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Martti Hannola


Toimipaikka:  Kotka