Järjestelmäasiantuntija (konesaliasiantuntija)
Suojelupoliisi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021

Tehtävän kuvaus

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäasiantuntijan määräaikainen virkasuhde, joka on sijoitettu digitaalisten palveluiden yksikköön Helsingissä.

Järjestelmäasiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on vastata Suojelupoliisin konesalien tekniikan suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Tehtävään liittyy itsenäistä suunnitteluvastuuta ja elinkaarenhallintaa erilaisiin konesalitekniikoihin liittyen.

Järjestelmäasiantuntija toimii läheisessä yhteistyössä muun tiimin kanssa saaden ja antaen tukea yli vastuurajojen.

Suojelupoliisi kehittää jatkuvasti suorituskykyään siten, että se kykenee entistä tehokkaammin vastaamaan toimintaympäristön muuttuviin haasteisiin uusien teknologioiden avulla. Järjestelmien jatkuva kehitystyö mahdollistaa Suojelupoliisin ydintehtävien tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen suorittamisen. Työ tehdään Suojelupoliisin tiloissa (ei etätyömahdollisuutta) ketterillä menetelmillä ja käytämme työssä edistyksellisiä ratkaisuja ja menetelmiä. Vaadimme työntekijöiltämme paljon, mutta tuemme myös osaamisen jatkuvaa ja nousujohteista kehittymistä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. 

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta käytännön osaamista ja kokemusta seuraavista kokonaisuuksista:

  • Sähkönvarmennusjärjestelmät
  • Jäähdytysteknologiat
  • Olosuhdevalvonta
  • Tietoliikennekaapelointi
  • Räkkeihin liittyvät tekniset ratkaisut
  • Tuntemusta tietoliikenneteknologioista
  • Palvelin ja tietoliikenneratkaisut


Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva tutkinto tekniikan alalta.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä ratkaisulähtöistä asenneta.

Koska emme turvallisuussyistä voi kertoa tarkkoja tietoja valitsemistamme teknologioista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman laajasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Eduksi luemme työkokemuksen turvallisuussektorin toimialalta ja yleisten tietoturvaa ohjaavien säännösten (KATAKRI, VAHTI, TEMPEST) tuntemuksen.

Muu kielitaito

Tehtävässä tarvitaan hyvän suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon lisäksi hyvää englanninkielen taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.1.2022

alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa

Määräaikainen, päättyy: 31.12.2023

Määräaikaisuuden perusteena on  työn luonne

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 22.10.2021 16:15

ID: 26-1293-2021

Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
00121 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Virka on sijoitettu Suojelupoliisin palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 19 (tehtäväkohtainen palkanosa 4329,59 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Suojelupoliisi vaihde
Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen
0295 480 131

Toimipiste

Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan kolmen kuukauden kuluessa viranhoidon aloittamisesta terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella

Suojelupoliisin kirjaamo
PL 151, 00121 Helsinki.

Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.

Lähipiirisi mutta myös jotkut organisaatiot voivat olla kiinnostuneita halustasi työskennellä Suojelupoliisissa. Harkitse tarkkaan, kenelle kerrot siitä, että olet hakenut Suojelupoliisiin. Saat lisää turvallisuusohjeita osana rekrytointiprosessiamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot