(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA KIERTÄVÄÄN LÄHITUKEEN
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme energistä järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään lähitukitehtäviin pääkaupunkiseudulle.

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA KIERTÄVÄÄN LÄHITUKEEN

Järjestelmäasiantuntijana vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Saat rinnallesi ammattitaitoisia ja huumorintajuisia kollegoita, joiden kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa ja annat käytönopastusta. Lähituen päivittäisissä loppukäyttäjäkohtaamisissa pääset pelastamaan monen ihmisen päivän auttamalla heidät pulasta teknisten ongelmien kanssa. Työskentelet pääsääntöisesti asiakkaidemme tiloissa kiertävässä roolissa. Asiakaskunta koostuu suurista ja keskisuurista yrityksistä. Työn aloitusajankohta on tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

TOIVOMME

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen vaatii vähintään muutaman vuoden kokemusta IT-alalta vastaavista tehtävistä. Tunnet hyvin Windows- ja Mac –työasemaympäristöt, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavienkaan ongelmien edessä. Ymmärrät myös perusteet muusta IT-infrasta ja termit kuten AD, SCCM, LAN/WLAN ovat sinulle tuttuja. Tuot oman panoksesi ongelmanselvitykseen monitoimittajaympäristöissä. Huolellisella dokumentoinnilla huolehdit palveluiden jatkuvuudesta ja siitä, että muu tiimi ympärilläsi pysyy myös kärryillä. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja ja rautainen asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten parissa työskentelemisestä, etkä pelkää osoittaa sitä.

Toimit tehokkaasti paineen alaisena ja tiukat aikatauluhaasteet eivät tuota harmaita hiuksia. Työn luonteen vuoksi työntekopaikkasi saattaa vaihdella päivittäin, joten oman auton käyttömahdollisuus ja sopeutumiskyky muuttuviin tilanteisiin ovat välttämättömiä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Jaat kanssamme ajatuksen siitä, että asiakkaamme etu on aina ensisijainen ja päivittäisten käyttäjäkohtaamisten kautta tuot yrityksemme toiminnalle iloiset kasvot. Tehtävään valituille henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys.

TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavat työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja liikunta- ja kulttuuriedun sekä muita etuja. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa lähituen tehtävissä aina päätelaitteiden elinkaaripalvelusta projektiluontoisiin keikkoihin.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 22.12.2019 mennessä!

Lisätietoa tehtävistä antaa Anssi Pohjalainen, puh. 040-5534436, anssi.pohjalainen@inmicsnebula.fi