(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija, Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa,Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Kiinnostaako sinua työskennellä tulevaisuudessa digitalisaation tuomien haasteiden parissa merkittävästi muuttuvassa toimintaympäristössä, mutta samalla varmistaa jo käytössä olevan ICT-ympäristön toimivuus?

Haemme nyt Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassalle järjestelmäasiantuntijaa.

Järjestelmäasiantuntijan työtehtäviin kuuluvat mm. ohjelmistojen, sovellusten ja laitteiden toimivuuden varmistaminen ja asennukset, käyttöönoton ja ylläpidon sekä käyttäjätuen. Lisäksi tehtäviin kuuluu työprosessien hallinnointi ja ohjaaminen järjestelmissä, teknisen ympäristön hallinnointi (esim. tietoliikenneverkko) sekä internet- ja intranet-sovellusten ylläpitoa ja sisällön muokkaamista. Tehtävänkuva on uusi.

Järjestelmäasiantuntija antaa ohjausta ja neuvontaa omien työtehtäviensä mukaisesti sidosryhmille sekä kouluttaa kassan henkilökuntaa ja osallistuu käyttöönottoprojekteihin. Käytössä ovat JHL:n ohjelmistot, kuten Essi-asianhallintaohjelma, Tytti-maksatusohjelma, Sharepoint, Mitel-puhelinjärjestelmä.

Järjestelmäasiantuntijan lähiesimiehenä toimii järjestelmäpäällikkö. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan työntekijän ja JHL:n välille. Toimipaikka sijaitsee Sörnäisissä.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa koulutusta, esim. datanomi
Muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
Vastuuntuntoista, itsenäistä, toimeen tarttuvaa ja jämäkkää työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
Erinomaisia ICT-valmiuksia ja kokemusta vastaavista ohjelmista


Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si palkkatoiveineen.

Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi